Efterlyst

Jag blir tokig. Eller som fanny skulle sagt, "seriöst as tokig" 

VEM I HELA FRIDENS NAMN ÄR OLABANDOLA!?

Sofie

Kommentarer
Postat av: olabandola

hehe, ja det undrar ni allt. Jag kommer förbli anonym tills dess att min anonymitet är undanröjd. Vilket är ganska logiskt. Jag hoppas ni på fest redaktionen vidtar åtgärder gällande eran vördnad av det svenska språket. Jag är vän med er, jag är inte ovän, jag är inte klasskamrat, jag är inte syskon, jag är inte en människa sist men inte minst ... jag är olabandola. kanske dyker det snart upp en olabandola blogg där jag förutom att skriva hatiska texter om modermåls förädare, avslöja ledtrådar som till slut kommer få er att förstå vilka jag/vi är.. Tills dess nöjer jag/vi mig med att förbli anonym.

2009-01-29 @ 19:33:57
Postat av: elin

okej sofie. vi får "vidta andra åtgärder" som planerat. DEN SOM KOMMER PÅ VEM OLABANDOLA ÄR FÖR EN GRATIS LÄNKLING TILL ERAN BLOGG!! hahahahahhahhaa

2009-01-29 @ 19:58:02
URL: http://areyoureadyroy.blogg.se/
Postat av: olabandola

Det ryktas om att fest redaktionen otåligt väntar på ett erkännande. Men när tiden är inne Elin så kommer jag att avslöja mig.. Snart är råget måttat och där är det dags. "Vidta andra åtgärder" Är det att blockera mig från eran blogg? I så fall vill jag medel la damera om att det går inte att blockera mig.

2009-01-29 @ 20:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0