Avancerar



Sofie

Shit happens, Life goes on

Känns som detta med olabandola har spårat ur totalt. En sak är jag säker på iallafall, att den där jocke med foten får fanemig inte bli medlem i fest! O passade inte in så jätte bra (festo foest, njaa..) , men J? Enough is enough

Kvällens dilemma:
Festa eller plugga matematik?

Enligt heta rykten så var Matte-lars själv på flustret igår, chockerande!

Softie (Tina du har inte förstört det namnet än ditt svinhuvud)


ne me quitte pas mon cher

vad är det du inte förstår? kötthuve!
jag har ju flera gånger om klargjort att jag vill ha bordet rent från kort. slutdiskuterat. finito. basta.
capish?

lite råd från rikard wolff:
Gör en sak varje dag som skrämmer dig.
Sjung.
Var inte vårdslös med andra människors känslor.
Tolerera inte nån som är vårdslös med dina.
Använd tandtråd.
och glöm för fan inte solkrämen

jag har överflöd av givmildhet den här lördagseftermiddagen
spotify:artist:6aP8ry8w3bSNyfyqhE8rGf
njut

signerat: tina

OKEJ

Okej, jag lägger högra hand över hjärtat, kollar er alla i ögonen:
Jag Olabandola lovar och försäkrar på heder och samvete, att jag skall säga hela sanningen och intet förtiga, tillägga eller förändra.

Jag tar en liten check off med damerna, detta är så otroligt underhållande, eftersom TINA försöker avslöja mig OCH samtidigt dra ner på läsare, eftersom jag fått antal läsningar per ip adress att stiga med snart 100% så förstår jag inte vad du ger dig in på.
Tina, du skriver att "Jag vet vilka du/ni tre är".  Man kallar inte någon för "DU" det är fult och oanständigt. Vi är inte TRE. Jag är en och samma person hela tiden. Jag har nu slutfört mitt uppdrag. Jag har flera gånger blivit hånad och förnedrad av någon som kallar sig "Jocke Med Foten". Jag har mina aningar om vem det kan vara och har börjat en intern msn utredning.
Nåväl, gissar att jag blir avslöjad idag, vilket var min andledning till att jag skrev ett inlägg tidigare inatt. Förstår att det vart jobbigt att läsa, det var ju längre en mamma-mu böckerna ni 91-92or läser på svenskan. Okej vi slutar med dissarna and go serious.
Do you really wanna know who i am? Det är frågan, jag hoppas ni har ett väldigt bra svar för ni är VÄLDIGT nära att avslöja mig, vilket skulle vara riktigt kul eftersom det är det som är meningen? Så ni har nu två val girls, ni slår era kloka hjärnor i hop och kommer fram till det som ni tillsammans tycker är bäst, ska olabandola få fortsätta med sin anonymitet? Eller ska han bli avslöjad, och ska antalet inlägg och besökare sjunka med 100%

Krigsyxan är lagd på bordet, jag viftar vit flagg för fest, men bara tills dess att ni har bestämt er....








Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret

olabandola sätter sig själv i klistert och kan hälsa hem. tråkigt om du frågar mig

sitter med ragnar, elle, julia, fanny. elin och någon random peter den store och suktar efter pizza.

jag vet nu
på grund av skrivsätt
stil
tillfällen
humor
villken denna killen är.
elle hälsar, raganar och även jules "are you ready roy?".
gratulerar, du är i centrum efter detta jätteinlägg som ingen som helst orkar läsa. men still. gratulerar.
jag vet vem du/ni tre är men kommer inte att förstöra denna uppståndelse för mina kompanjoner. det här är fortfarande kul.
 keep on rocking älsklingar och hjältar

puss ragge

signerat: tina

Olabandola - eran solstråle i vintermörkret

Hello there alla läsare/bloggare och tina.


Tänkte klargöra lite för Tina vad det är som stämmer och vad som inte stämmer,
Jag kommer svara på frågorna i siffer följd, förstår du tina? vi börjar alltså med 1 och sedan kommer 2 och sedan 3, osv ända tills fråga 8.

1. påstår sig vara vaktis (håller tummarna för flintisen eller le dväg)
-Har aldrig påstått mig vara det, jag KAN va det(jag kan va mycket
2. stämmer detta vet vi även att personen i fråga är av den manliga arten.
-Ja, sist jag kollade
3. han är väl medveten om hur vi alla ser ut, vilket jag finner lite läskigt.
-Ja, du vet facebook, jag är ju vän me er alla.
4. han vet även vad elins mail är, vilket också är lite läskigt.
-Google+H4xx0r kunskaper
5. med hjälp av föregående slutsats är chansen stor att han befinner sig på elins online-msn-lista dygnet runt. (han är ju med i svängarna om man säger så)
-Jag har inte elin msn och är glad om jag slipper få den, om ni och läsarna önskar så kommer jag göra en msn istället för att vi andvänder bloggen för att prata med varandra.
6. han spanar på oss i skolan konstant.
-För andra gången tina, jag går inte på din skola men jag har däremot medarbetare som ständigt övervakar er.
"Every move you make, every step you take, i'll be watching you."

7. han anser att utlånande av jackor är fel.
Nej absolut inte, men att fanny ska behöva frysa p.g.a av att du av någon anledning inte andvänder din egen. Jag stiftar här och med en ny regel, ingen av oss bloggörer ska behöva frysa, vi ska värna om varandras hälsa.
8. han är ingen människa
-Nej jag äter som sagt revben till frukost och till lunch kan det bli en och en annan stortå.


Fantastiska besökare måste jag säga, aktiva som fan vi ligger som vanligt till me unika läsare men antalet gånger folk läser verkar stiga succesivt.

För att citera förgående skriverska "Han har ett enormt behov av att vara del i östhammars kommuns stolthet".
Ja, det har jag, jag har ett enoooormt behov av att hävda mig, det är därför jag tagit mig in i detta snår av  dåliga ursäkter, förnedringar och trakasserier som frodas här, jag tänker inte "trakassera" er något mer. Det var bara ett trix jag andvändt sedan förut.

Jag skulle vilja förklara UTFÖRLIGT om hur jag tog mig in på bloggen, men för att undvika missförstånd och dår aktigheter så skippar jag det, tina det är inte OMÖJLIGT att genomföra detta, du andvänder dig av ett program och en ordlista(en digital ordlista som ligger i datorn). Den testar olika bokstavskominationer och olika sifferföljder, allt detta tog mig ca 9 timmar att genomföra (behövde inte sitta vid datorn).

Roligare än så här kan det nog inte bli,
För ca 48 timmar sedan var allting frid och fröjd hemma hos damerna, men plötsligt dyker det upp ett blogg inlägg, det är den välkända olabandola som kommit in för att göra hans grej. Han börjar dominera bloggen vid 21 tiden Torsdagen den 29/1. Sedan rullar det på, dagen efter är bloggen full av kommentarer och kvinnorna bakom bloggen förstår ingenting, allt är ett mysterium, vem är egentligen olabandola?
Frågorna är många och flera av damerna bakom bloggen kan knappt bärja sig i att börja spekulera. Diskussionen går på hög varv hela skoldagen och flera intressanta namn om vem som kan ligga bakom obd(olabandola) dyker upp.
Några utesluts och några nya namn kommer till.
Flera av dom är sedan tidigare kända av damerna och när dom efter skolan kommit hem, så dyker det plötsligt upp ett nytt inlägg av obd. Vem är det denna gången? Flera av damerna börjar då vilt spekulera i om det skulle kunna vara en insider, ett perfekt pr-trick, men ola förklarar i sitt inlägg att så är icke läget. Under fredagen har det dykt upp många inlägg av fest tjejerna som väntar på den stora frågan? VEM ÄR OLABANDOLA? Dom försöker naivt att ta till våld för att sätta ett finger i leken. Detta misslyckas och under fredagskvällen står det fortfarande oklart vem jag är?

Olabandolas kommentar till detta: Tina har sagt att hon uteslutit någon ur sin lista på misstänkta, jag avråder dig dock från att göra det, jag har som sagt medarbetare, jag går inte på bruks.

Detta "attentat" är väl utfört och har inspiration från bland annat; Tibia questen Annilathor, Filmerna Chaos och sist men inte minst TROJANSKA HÄSTEN.

Trojanska Hästen: Enligt legenden hade uppkomsten av Areyoureadyroy.blogg.se varat i flera veckor, när ola kom på en krigslist, en trojansk häst. Ett GIGANTISKT kontaktnät sattes upp. Hela planen var genegalisk, ola fick inte bli en av Fest tjejerna, därför satte han upp denna plan, han höll sig  framme vid tillställningar som till exempel knutmasso,ekeby fester och sist men inte minst peace and love, allting var planerat tills en dag, bloggen byter stil, bloggerskerna böt helt stil, dom ändrade design och Ola trodde slaget var fallet, men så var icke fallet! Ola hade i bakhuvudet att tjejerna en gång tidigare blivit lurade av en listig klasskamrat som kommit över deras lösenord. Ola fattade direkt tycke för dessa typer av nöjen. Han började forska i vad tjejerna egentligen sysslade med, han flyttade norrut, från rivieran till östhammars kommun, allt för att utföra hans listiga plan. Det som höll flamman vid liv var hans brinnande intresse för att bli känd, hans mål var att en dag bli lika stor som areyoureadyroy, men slaget gick förlorat när han märkte att besöksantalet var mindre än antalet stortår på en fot. Han letade genvägar, han satte upp affischer, men till slut fick han se ljuset i tunneln, han upptäckte google, denna sida som tidigare inte varit mer än en startsida, såg nu helt annorlunda ut i Olas ögon, han började "googla" , "cacha" sidor och han märkte att vad du än vill ha tag på så finns det på google, några av hans första sökord var lite difusa, men slangord som "lol" och "ftw" och "wtf" fick nu en helt ny innebörd, han började förstå vad internet gick ut på och vart det var på väg.
Man kunde göra mer än att googla, hans väg mot bloggtoppen var nu igång. Hans karriär som bloggare började inte förän han lyckades komma över diverse program och wordlists. Han fick ändra sina planer, han kämpade nu mot genvägen till livet som topp-bloggare. Han testade att kommentera lite på areyoureadyroy.blogg.se, och fick svar, arga svar och inlägg fick han i gengäld. Nu rådde det inget tvivel, nu var goda råd dyra. Efter flera veckors hårt arbete skulle han nu ge sig på ett försök att erövra bloggen, det lyckades och 1 dag senare sitter jag och skriver detta.
Det är en lång historia som jag kommer ta med mig i livet.

Jag hoppas damerna håller hoppet uppe,

Damerna på bloggen vill lägga upp länkar så dom ska kunna tjäna pengar, vi behöver ge ett intryck av barmhärtighet och vi vill bli behandlade med respekt av såväl varandra som läsare, därför röstar jag NER reklam banners
Jag tycker vi lägger banners som te.x http://www.ettklickforskogen.se/, en sida där du genom att klick kan göra något så simpelt och hånfullt så du kan alltså rädda skog. Jag funderar fortfaranade på hu det funkar? jag klickar och vips så börjar mitt träd där ute i skogen att mana blocka typ. fattar inte, det är som att trädet är imunt mot att bli atkad. Typ som att han är gm eller nått, helt sjukt och spårat. Liksom jag trodde sånt bara hände på tibia och inte irl?
Nu ska man inte jämföra online med irl men ibland kan det vara bra att kunna göra saker som att döda sin kompisar, sno från sina kompisar och ibland till och med döda dragons med dom, liksom vem skulle blockat bh's åt mig som lvl 13 sorc, jag hade liksom ett two handed-sword, jag visste inte bättre och envisades om att försöka trycka upp en sköld i andra handen, liksom hur dom får man vara, -two-handed-sword- = två handat svärd, jag kan alltså inte bära det med en hand, detta förstod jag inte ung och dum som jag var. Kommer även ihåg när min vän xxxx skulle gå upp på main med mig, jag var skitstolt satt på mitt 28k modem och lirra lite, plötsligt hoppar jag ner i ett hål och då blir jag dödad, min skapare kommer in i rummet och säger att internet tiden för idag är förbrukad, förtvivlad x-loggar jag i hopp om att inte dö, så var inte fallet jag loggar in igen när min skapare gått och lagt sig, jag trycker spänt upp "skills" menyn och ser att jag dött ner 1 lvl, nu kan jag inte hålla mig längre, tårarna rinner ned längs mina skägglösa kinder, jag är förlorad,  dagen efter blid jag hånad och bespottad i skolan. Jag faller en än gång i gråt men inser sedan att slaget om lvl 8 inte är förorat, dagen efter torkar jag tårarna och ger det ett nytt försök, försöket lyckas och jag går därefter upp på main.

Livet borde vara mer som tibia, man börjar på Lvl 1 = 1 år, du kämpar som fan för att hitta lite weapons, du börjar med att DÖDA det du ska äta SJÄLV, nu förtiden går man till ica och hookar upp med en billy's pirog och det är ju ingen utmaning.
Sedan rullar det på, svårare utmaningar för varje år/lvl.
Tills lvl 8, det är typ som puberteten, du börjar få agritions problem och blir otrevlig mot dina medspelare, IRL får även föräldarna lida av detta då mycket av ens fritid går till att jaga. Man jagar level efter level, nya utmaningar, nya fynd. Svårare och svårare, man upptäcker nya platser, man finner nya vänner, efter 16 är det dags att välja stad att bostätta sig i, irl kan det liknas med att välja gymnasium, vart ska jag flytta? Venore,Carlin? eller kanske stanna hemma i trygga Thais? Vad kommer mina kompisar att göra? Har jag råd med hyra? När du är över 20 så ser folk dig som "meat" ifall duspelar pvp server så är du så gott som död ifall du öppnar käften, så länge du inte har en guild vill säga(=gäng).
Vid 20 så börjar även tibia skilja sig från verkliga livet, om du inte har något mål i livet, så har du heller inga pengar, då får guilden försörja dig, det kan liknar typ a-kassa, du får på dig större skulder och livet blir hårdare och hårdare, folk börjar pm'a dig skulderna, detta liknar kronofogden. Efter 23(OM DU NU KOMMIT SÅ LÅNGT) så är det time to pay back, du börjar kötta monster som ger mer pengar (= det har gått snett du börjar to the crime thing).
Efter 40 börjar livet, även i tibia. Du är nu respekterad av dina medmänniskor och har ett moget beteende.
Sedan spårar det, du börjar nu känna dig trött på spelet, du säljer din gubbe till nån "noob" och hans liv börjar vid 45, här slutar min liknelse.

Detta var min Olabandolas tolkning av Tibia VS Life.

Jag spelar själv inte tibia men det tog upp en stor tid av mitt liv som 11>14 åring.


Klämmer in en liten fin historia mitt i alltihopa, misstänker dock att den inte kommer uppskattas av damerna.

Erik bjöd hem sin mamma på middag. Under måltiden kunde inte modern låta bli att lägga märket till hur snygg och trevlig Eriks rumskamrat, Emil, var. Hon hade länge misstänkt att de två hade ett förhållande och nu blev hon ännu mer nyfiken. Erik läste sin mammas tankar och sa: "Jag vet att du undrar, men jag försäkrar dig om att jag och Emil BARA är rumskamrater."
 En vecka senare sa Emil till Erik: "Har du sett soppsleven i silver? Den har varit borta sen din mamma var här på middag. Du tror väll inte att hon kan ha tagit den?" Erik trodde inte det, men han skickade ändå henne ett mejl för säkerhetens skull:
" Kära mamma, jag säger inte att 'tog' eller 'inte tog' soppsleven, men faktum är att den varit borta ända sen du var här på middag. Kära hälsningar Erik"
 Några dagar senare fick han ett svar:
"Kära Erik. Jag säger inte att du 'ligger' eller 'inte ligger' med Emil, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng så skulle han ha hitta soppsleven för länge sedan. Kära hälsingar mamma."



Det var väll allt för den här gången uppdaterar under morgondagen, hoppas även att ni kontaktar mig snarast, och jag kommer under gryning imorgon lägga upp min msn, så ni kan kontakta mig(JA TINA JAG ÄR ONLINE 24/7).


Signerat Olabandola - eran solstråle i vintermörkret


jag har själv inte läst igenom texten och ber i förväg om ursäkt för stavfel och eventuella missförstånd.
oansvarigt av mig, förlåt!

för att hålla sig till ämnet

jag ber till gud att inte olabandola avslöjar sig, för tanken av en operation avslöja olabandola lockar bara med och mer.

så, för att uppdatera:
det ryktar att olabandola är vaktmästare, stalker och känner ett enormt behov att vara med i vad som troligtvis är östhammars kommun stolthet.

att vi bytte lösenord (det var inte jag) var lite löjligt, eftersom att olabandola själv lovade att inte förstöra utan bara underhålla. att olabandola sen kom på det nya lösenordet (som är helt stört, spårat och förövrigt sofies idé) utan några hinder alls är det sjukaste jag har varit med om den här månaden iaf.
det här är åtminstone inget lösenord jag skulle random satsa på. olabandola=creepyguy2009?


hursomhelst. vi fortsätter operationen..
vad vet vi om olabandola än så länge?
1. påstår sig vara vaktis (håller tummarna för flintisen eller le dväg)
2. stämmer detta vet vi även att personen i fråga är av den manliga arten.
3. han är väl medveten om hur vi alla ser ut, vilket jag finner lite läskigt.
4. han vet även vad elins mail är, vilket också är lite läskigt.
5. med hjälp av föregående slutsats är chansen stor att han befinner sig på elins online-msn-lista dygnet runt. (han är ju med i svängarna om man säger så)
6. han spanar på oss i skolan konstant.
7. han anser att utlånande av jackor är fel.
8. han är ingen människa

slutsats: jag hade mina aningar, men sista ledtråden gör detta till lite utav en utmaning.

till olabandola
känns lite mesigt att allt du har på mig är detta när du verkar tracka på dom andra betydligt mer.
känner mig (trots jackan) utfryst, ignorerad och en hel del förföljd.
"Tina

Jag vill inte se att du trakasserar fler nu, idag till exempel i skolan då tar du på dig fannys jacka för att du fryser, hur tror du fanny ska klara vinter kylan som nu råder?"

jag skäms å dina vägnar.

när jag ändå är i farten vill jag härmed förbjuda utryck som brunstna tonåringar i bloggen. det har väl samma respektingivargrad som att skriva att det knullar i munnen när man tycker att nått är gott, eller knullar i öronen när nånting låter bra. näe vet nån va. slut på tramset. nu kör vi


till fredrik
jag gillar också stället bättre sen ola kom in i bilden. but still, olabandola är ingenting utan fest

för att inte hålla sig till ämnet..

miss softie är en sexleksak för män i form av en lösvagina.
kul tycker jag.
inte så kul tycker softie aka sofie

tina

Tack

Tackar det varma välkommnandet trots mina attacker mot er alla.




Från FEST fick jag dessa frågor som då ska verka som något slag av intagnings kriterier.

1. vi vill se intyg från läkare att du inte har actrotomofili.
2. Västerås? eller tangentbordet, eller longsword och typ exura vita ifall jag själv blir skadad (foe ragz)
3. du måste veta vad du ska svara om nån frågar dig om du är redo (något oförutsätt jag vet. men det är så vi har det här i fest-världen)

1. Jag har inte actromofili.
2. Jag kommer andvända tangentbordet, mitt longsword och typ exura vita ( foe you ragz)
3. I WAS BORN READY MOTHERFUCKING TINA!

Jag har ett nanm förslag, dock är det lite konstigt, och väldigt matigt, fetaO(st) Den enda bokstaven i detta namn som inte är relevant är "A" men A är först i alfabetet = means vi alltid är först. Nej nu ska jag avnjuta min vegetariska paj med amputerade kroppdelar i, en liten tankeställare till alla er brunstiga tonåringar som ännu inte avnjutit denna blogg:


Olabandola







Hur kan ett skratt förlänga livet om tiden går fortare när man har roligt?


Allas eran Olabandola, hörs ikväll tjejer.

Statistik

Vill inte avslöja för mycket, men utan att gå in på exakta siffror kan jag stolt säga att antalet läsare på bloggen stigit ca 36% sen igår vid 20 tiden.

Succé

tesof

Haha. Vad säger ni:

festo
o fest
fesot
tosef
efose
ostef?

Detta har urartat en aning. Men det är bra kul. Synd att du inte hette något på A så det kunde bli festa.
Elin

något efter i svängarna men försöker komma ikapp. är det olabandola som får hela veckans uppmärksamhet?

värst vad man missar dramatiska ögonblick nu för tiden.

vill väl egentligen bara säga: touché olabandola! det är sånna som du som gör livet värt att leva en junuari-fredagseftermiddag i sverige.
fortsätter du såhär får även du med en bokstav i leken. frågan är var vi ska sätta den.
Ofest - inte det minsta festligt.
foest - skulle kunna funka, för vi har ju nu alla konstaterat att vi är nått i stil med omogna tånoringar i trotsåldern. det blir ju i stort sätt detsamma som att vi älskar att skriva till ex. soet, när vi egentligen menar söt.
feost - absolut inte. jag har och kommer alltid att ha extrama aggressioner mot allt som har med ost att göra.
fesot - klingar helt enkelt inte.
festo - är störtlöjligt. men för dig olabandola, är jag redo att förudmjukas.

vi har dock en hel del krav som måste uppfyllas om du nu är intresserad av detta.
vi börjar med 3 enkla.
1. vi vill se intyg från läkare att du inte har actrotomofili.
2. du måste veta vilket vapen du ska använda om du vill vara så smidig som möjligt i strider.
3. du måste veta vad du ska svara om nån frågar dig om du är redo (något oförutsätt jag vet. men det är så vi har det här i fest-världen)

på återseende
(tycker förövrigt att det är väldigt festligt att olabandola har skrivit det absolut längsta inlägget i den här bloggen)

signerat: Tina


För att reda ut lite missförstånd

Gör ett nytt försök på ett eftermiddags inlägg.

Fanny, whats wrong with you? Varför är du så bitsk? Sluta ta ut dina aggritioner på mig. Jag är nu din nya blogg-kollega, och kommer även verka som coach för att detta ska funka.
Och varför hackar du på dom små i "Nos&Näsa" videon? Det är ett ÿmberskt betende som måste straffas, vi andra här på bloggen kommer inte straffa dig personligen(Skriver VI efter som jag nu är en av er).


Elin

Efter dina tramsinlägg igår vet jag inte hur seriöst jag kan ta på det du skrev tidigare idag, jag vill se din seriösare sidare, och jag vill även att du skriver något seriöst i fortsättningen, vi vill inte se några videos på snorpetande ungar som inte kan skilja på nos eller näsa.

Sofie

Fortsätt med dina försök till att spåra vem jag är, jag har redan förklarat för er att när tiden är kommen så kommer jag avslöja mig, ett tips kan ju vara att du först försöker klara av barn korsordet i unt.

Tina

Jag vill inte se att du trakasserar fler nu, idag till exempel i skolan då tar du på dig fannys jacka för att du fryser, hur tror du fanny ska klara vinter kylan som nu råder?




Med vänliga hälsningar allas eran Olabandola.


Ha en trevlig kväll tjejer, lite musik till förfesten

Ett andra försök till att klura till det

HAHA tillåt mig att små le, även jag kan le, jag är inte bara gjord av hat.

Jag vill uppmana damerna på bloggen än en gång att fixa säkrare lösenord. Jag gjorde en google sökning på wordlist's och vips med en password generator så fixade jag på något sätt även detta.
Jag vill börja att passa på att tacka "Ragz, Jacob och morsan" för visad uppskattning.
Svar på "morsans" kommentar, jag stavar fel JA? detta var bara ett sätt för mig att få fram mina åsikter, jag är vältalig som en ung kopia av Carl Jan, min skrift är inte den bästa, inte heller mina menings sammanhängningar. Men jag är B.Ä.S.T PÅ ATT HACKA F.E.S.T    

Ordvitsar är min starka sida

Nåväl, eftersom jag än en gång bjudit in mig själv till denna underbara blogg så vill jag bara säga damerna att
-i was watchin you guys in the library when you discussed who i am-

Många undrar vem jag är, jag säger som vanligt, jag känner er inte, jag går inte på bruks, jag är den där random som alla snackar om.

Återkommer senare, jag vill bara säga att jag kommer inte förstöra någonting, sålänge ni inte byter lösenord hela tiden, det ni har nu duger gott & väl för mig, och tydligen även för er, jag vill fortsätta blogga.

En liten konspirations teori som förmodligen kommer dyka upp i många av ers huvuden är : "det är säkert tjejerna själva som gör detta för att få läsare". Men icke, im the stalker.


Det ryktas om att 2 av tjejerna på bloggen valde att gymma istället för att bada med dom andra i klassen...

Det ryktas om att olabandola är en vaktmästare.

Det ryktas om att Olabandola has done the statics even higher.

Det ryktas om att olabandola under sin barndom   led av dyslexi.

Jag hoppas att tjejerna låter mig vara kvar på bloggen, kanske kan vi byta namn till något mer aktuellt

(fanny loggar in och avbryter) olabandola, jävla glasögonorm, vi pissar på dig

i skolan, fruktar för mitt liv...

olabandola sitter i skrivande stund någonstans vid en dator och precis som jag skriver ett inlägg på våran blogg, trots nytt lösenord. han är fan överallt och ingenstans. detta är som i filmer om artonhundratalet där nån hämndlysten jävel filtrerar sig in i gäng och vänder alla mot varann. snart kommer jag tro att jag själv är olabandola. ingen är längre säker / f to the est

olabandola, bananjan, whoever

1. "dyslektiker och fanny", what's up, är jag sämre än en dyslektiker eller menar du att resten av fest är dyslektiker men inte jag? du må va underhållande, men ibland otydlig.
2. det stavas förrädare, inte förädare, jävla apa
3 .du påminner mig om "näsa, inte nos", en liten uppkäftig snubbe i brillor som märker ord
skål tamejfan / fanny

jakten på Olabandola fortsätter...

och jag har tagit hjälp av min kära vän google.se:
    
OLABANDOLA! VEM AV DOM ÄR DU!?

Elin

Hahaha

Det här är det mest spårade någonsin i blogghistorien.
Vem i helvete är detta?!
Porslinsöron, krodokilöron, jag vet inte vad jag ska lyssna med men det känns som att vi har en stalker på g.

Soffan

och jag är som en kratta

"Ni är som krokodiler, ni är stora i käften men saknar öron."
Snacka om att gå över gränsen...........................................

Elin

Självinbjuden, Från ELITEN till SKITEN

Hej! Elin här... NEJ FÖR DET ÄR JU INTE ELIN

Gång på gång försöker jag förklara VAD ni ska ändra på, eran attityd går inte att ändra på, uppenbarligen är några av er fortfarande brunstiga tonåringar i trotrsåldern. Ni är som krokodiler, ni är stora i käften men saknar öron.

Jag är nämligen mister olabandola i egen hög person.

Tänkte inte bli långvarig, tänkte bara informera damerna om how i did, så att säga.

Hur fick jag tag på det?
Jo förstår ni jag satt å löste korsord och helt plötsligt slår det mig, det måste ju vara en kombination av bokstäver och siffor. För det är ju det ett säkert lösenord är, en kombination av osammanhänga bokstäver och siffror, men ack så fel jag hade, det var en blandning av  subsantivianska egenamn.

Jag vill inte komma in och förstöra, och jag har inte bytt lösenord, jag vill bara tala om för er att nu är det JAG som bloggar och NI som kommenterar. Elin, du är en kratta som det inte går att kratta löv med, jag vill ha en ursäkt av dig och samtliga bloggerskor på denna blogg, för hur ni behandlar mig som läsare och det svenska språket på ett oacceptabelt sätt..

Som ni ser har jag inte ändrat design eller förstört något, och så kommer det förbli.
Så giiiiiiirls.. eran hemläxa blir att ändra lösenord, och denna gången inget substantivianskt egenamn i följd. Det är alldeles för lätt, till och med dyslektiker & fanny  klarar av att knäcka ett sådant lösenord.


Jag kan ju inte bara var snäll, så passar även på att avslöja lite statistik, areyoureadyroy.blogg.se har ett besöks rekord på 94 unika besökare, fantastiskt, en siffra som legat jämn enda sedan starten, och den kommer nu bara stiga.



Min tid är kommen, jag tar nu farväl..


Been here, done this.

Med vänliga hälsningar

Allas eran Herr Olabandola


Mogen att prata pension?
www.skandia.se/hem/pages/pension/index.html

Vill du också lyckas i livet?
www.arbetsformedlingen.se/


Ni finner mig på (jag e over your head, även om ni tillsammans är längre än mig):

http://kartor.eniro.se/query?&mop=aq&mapstate=3;18.38018189755678;67.8757929337653;s;17.327076525568458;68.3668864587833;19.433287269545108;67.3846994087473;625;550&mapcomp=;;;;;;;;;;;;;;0;0;;;;0&what=map

När tillfälle ändå ges, tänkte jag göra lite reklam:
www.alltombalett.se

Tack till.
http://uppsala-cykeltaxi.se/  du tar mig dit jag vill  , www.svenskaspel.se  för att du får mina pengar att försvinna , www.tibia.com för att ni förstörde min uppväxt   www.blondinbella.se för inspiration

VILL ÄVEN TACKA F.E.S.T FÖR DEN HÄR GÅNGEN.

ses i dimman




Say my name bitch

Jag måste bara fråga olabandola som är så himla duktig på att stava,

"hoppas ni tar åt er av kritiken. Den är bra för your healt care."

Vad betyder healt? Är det en maträtt eller, för inte finns det med i ordboken iallafall..
ELLER ÄR DET SÅ ATT DU STAVAT FEL?!

Just det jävla svenne, lär dig engelska!
Sofie

Jag är vän med er, jag är inte ovän, jag är inte klasskamrat, jag är inte syskon, jag är inte en människa sist men inte minst ... jag är olabandola.

Och visste ni. Man kan inte blockera Olabandola från bloggen.

HAN ÄR ODÖDLIG.
Elin

jenny was a friend of mine

Imorgon är det fredag och det är fortfarande oplanerat vad som händer under kvällen. Jag vet iallafall att jag har dryga 2 liter Il Nostro och 4 taggade as bra tjejer så vad kan gå fel?

Abbe, Jimmy, Basse & Mike ska till Åland imorgon bitti och kommer hem lagom när jag/vi slutar skolan och har en big feeling att jag kommer att få bära Abbe hem. Sofie får ta resten.
Elin

Efterlyst

Jag blir tokig. Eller som fanny skulle sagt, "seriöst as tokig" 

VEM I HELA FRIDENS NAMN ÄR OLABANDOLA!?

Sofie

coolest nigga what

Vi har diskuterat mycket på redaktionen(haha) över om vi ska ha gästbloggning typ en gång i veckan. Jag har till exempel lovat David x antal gånger på knut.

Så, vilka vill gästblogga? (och olabandola får inte)
Elin

VAD I HELVETE

TÄNKTE DOM MED?

Elin

Are you lost or are you just a loser?

Känner att vår utlandsresa börjar spåra lite nu, make up your mind girls! Jag är taggad redan, tror ingen gillar snö/slask/orkan/istid vädret vi har här nu utom geografi-tommy, som gillar alla väder.

Men en fet eloge till mannen, myten, legenden sara persson!

Softie (som inte alls betyder det du tror tinajävel haha)


sam's town

Jag är helt slut. Jag skulle kunna gå och lägga mig närsomhelst. Skolan + gym tar kål på mig.

Men jag kan ju inte gå och lägga mig utan att dela med mig av detta:

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig och tänkte att jag skulle kika in på stockholmstreetsyle för att få lite inspiration och fann det här:


Jag är kluven. Antingen kan hon vara en sådan slavisk människa som följer allt som har med "mode" att göra eller så har hon bara lyckats att träffa rätt nu. Hon är ju en sådan som skulle kunnat ha gått sådär i de senaste 10 åren.

Och hennes blick. Jag blir fan rädd.
Elin

I danmark..

..är det lagligt med djur bordeller. Att sätta på en islandshäst kostar mellan 500-1000 kr. Visst tidelag är en sjuk och urartad konst, men det är nästan sjukare om man börjar tänka "uh den vita är het, den ger jag 1 lax för. Den bruna tänker jag inte ge ett öre över 500 för." danskar i kombination med hästar slutar fortfarande aldrig förvåna. /tina

Några anledningen att livet äger just nu

Jag har gymmat 1 timme idag, 1 timmar igår.
Det är Hell's Kitchen på tv
Jag ska hem om 50 minutos
Mina nya stövlar är mitt bästa köp. Jag kan ha alla mina gamla jeans igen.
6:e avsnittet av The City kom ut idag
Bloggy.se är faktiskt coolt
Imorgon kommer Emelie och Simone och berättar om Peru

Elin

är full of it

hur i helvete kunde jag glömma biljettsläppet imorse. damn
här har jag gått och trott sen nyheten om nya skivan (som släpps imorgon förövrigt) att det ska komma en vår/sommar turne, men nej. jag gav upp hoppet. sen fick jag veta att det var biljett släpp imorse i lördags..
men icke sa nicke. hur i helvetes jävla minneslösa värld kunde jag glömma detta. kanske mitt livs största misstag hitills.

anyway. klart vi ska dit.
stockholm
4-5-7 juni (7e skulle väl vara det ultimata)
ett lidande konto
vilka är med mig?

stupisass-tina
bryt ihop och kom igen

365

Idag var det ett år sen Andreas Johansson dog.

Vi skänker en tanke åt dem som stod honom närmast!
/ FEST

Snälla alla trogna läsare


Ägna 5 minuter av eran kväll att titta på den här videon. Sedan 1 och en halv timme att titta på filmen.

Topp 10. Helt klart.
Hardball

Elin
och förlåt, för att jag inte kunde forsmarks hejjar-ramsa utantill. STUPID.

The air we breathe

Ibland påminns jag om er. Ibland kan det vara en extra solig och bra dag, då jag undrar hur ni har det. Ibland när jag går förbi kyrkan, och ibland bara ändå. Det smärtar mig att ni är borta och det smärtar mig att ni inte kommer tillbaka igen.

Men det glädjer mig oerhört att jag alltid får bära med er i mitt hjärta.

Vila i frid änglar, låt solen alltid lysa där ni är
Sofie

Let's face it

Månadens/Dagens/årets eller åtminstone veckans film är helt klart Analyze that. Hur kan man inte älska den.
Man tänker att det är en typisk vanlig-random-maffia-döda-varandra-sämst-skämt-slut film, men den är så skön. Och bläckfisken vid middagen, jag skrattar fortfarande hahaha. Finns inget dåligt med den filmen, no doubt.



Filmexperten, mannen myten legenden.
s


När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...

godnatt ni trogna läsare, ni med lika mycket fritid som oss

tina


Gösta Ekman:


MEN NÄR KAMERAN KOMMER FRAM.... DÅ JÄVLAR!!

Elin

du får gärna komma hit och skrämma mörkret

å jag sitter och lyssnar på winnerbäck. var alldeles för längesen.
det är så härligt, bra, underbart, grymt

Elin

körslaget

Idag är det Lördag. För er som missat det vill säga. Men vad jag ville komma till var att jag har varit i Uppsala idag och handlat jätte mycket roligt! Eller. Jag har egentligen ingenting att skriva om som intresserar någon annan.

Jag känner mig bara skyldig att blogga när jag sitter såhär vid datorn liksom..
Nå, jag väntar på rapport från "parta loss på people"-kvällen igår?!


Jo! Det här heaven vs. hell partyt som arrangeras av forsmarkare. Har jag förstått fel eller får man bara ha 3 klädesplagg på sig? Underkläder = 2. Ska man ha bara jeans? Bara kjol? Bara t-shirt? Seriöst, det är ju MINUSGRADER. Är det overall som gäller eller!?

Det mest spårade som forsmarkare har kommit på, förutom spårade hejjar-ramser på jagspelardenhärsportenförjagsugerpåallaandra-cupen, for the stupid - basket.

"STOR KUK - FORSMARKS BRUK!!!"
Elin


nämen tjena, stupid ass idiot!

"vill bara varna, ifall det, är nån mer än jag som skulle gå in på okq8 och få för sig att köpa 3 armani-jackor för ynka 2000 kronor. för det borde väl vara ett ärligt misstag som kan hända vem som helst. eller?"

bra jobbat stefan, du är härmed idiotförklarad av hela svenska folket.
du gjorde inte bara bort dig helt, du fick för dig att du skulle informera alla om missen.
det enda sättet att klara sig ur det här med hedern i behåll är att påstå att
1. du är blind och i själva verket trodde att du var ett helt annat ställe.
2. du faktist inte fick känna på jackorna, för isf hade du ju självklart varit medveten om att det var plast och inte skinn
3. du var full som ett jävla as och visste inte vad du gjorde. och att du även var full när du tog beslutet att ringa metro.
lycka till

signerat: tina


en shopaholics bekännelser

För er som inte känner mig: JAG ÄLSKAR SOPHIE KINSELLA!!!!
Hennes första bok, Confessions of a Shopaholic, har blivit tv-serie/film(?) och jag bara måste ladda hem det idag. Passar perfekt eftersom att jag och Abbe bara ska ha mysdag idag. Frågan är om han blir lika glad...

Elin
förresten så kikade jag i Tinas almenacka idag, "parta loss på people, yeah, rock'n'noll" så hade hon ritat en "hårdrockshand"

MJAU!


Elin

halvårsavstämpling my ass

jag känner ren hat för mina kompanjoner som lämnat mig i sticket. helt plötsligt. måtte dom brinna i ekonomihelvetet.

tina


ett till meningslöst inlägg

Yo!! Jag har för det första inte bloggat på evigheter men för det andra, en super viktig händelse, hittade jag min försvunna tagg in till gymmet idag! (och mamma läser ju antagligen det här och ja, du hade rätt jag skulle tappa bort den direkt och nej, jag hade inte planerat att berättat heller).

Nu är det handboll och NADA plugg inför morgondagen vilket känns otroligt skönt. Sverige ligger under just nu men jag tror stenhårt på vinst!

Imorgon är det mindre kul eftersom att jag antagligen kommer att sluta runt 3 och vänta tills halv 5. Men imorgon är det fredag och sen är det helg, wonderful.

22-20! KOM IGEN NU SVERIGE!
Elin

Jag vill bada i mina pengar

Måste göra några konstateranden:

1. Tinas ego är stort. Och det är precis så det ska va!
2. Billie the vision är fortfarande sköna, och lier and a thief är riktigt bra
3. Jag ångrar inte en sekund att jag böt klass, att få lyssna på musik i två timmar är mer än okej. Mycket mer än bara okej för den delen.
4. Jag tycker om dig så himla mycket

Tankar för dagen
Softie

hur sorlig är man om man fixar en facebookgrupp om att man fyller år?

svar: ganska sorlig

men hey, JAG FYLLER 18, så det är acceptabelt

Tina


fanny din dag är kommen



Tina


http://open.spotify.com/track/6q1vRHmqAW3jL9ab92JI6u

you gotta love it, jag kan knappt bärga mig till den 27e, för den här klassen var magic inte i närheten av. halelulja
för the stupid: brucan, springsteen, the boss släpper ju faktist nytt album

tina


gustav the turk

jag vill bara säga att jag tyckte att det var askul när gustav skulle skriva "godnatt lillflicka"  till mig men var stressad och skrev "godnat till flika" som en annan turk. jag må va lättroad men kul va det / fancy

hultsfred it is

vem är med mig?

tina

Vem?!



Skitsnygg människa på bild, någon som känner igen denna omänskligt vackra person?

Love it and leave it
Soffan

Wake me up

Jag har ändrat mig, nu är jag jävligt bitter över att vara sjuk. Jag vill inte bara dricka tê längre. Jag vill inte sova längre än tolv timmar. Jag vill inte läsa alla bloggar som finns att läsa. Jag vill inte se på tv halva dagen och jag vill VERKLIGEN inte tycka att tv-shop's reklamer om dammsugare är intressant. INTRESSANT. Jag vill inte se en gammal gubbe skrika lovord över den bästa dammsugaren genom tiderna och sedan nästan börja grina när den dammsuger upp hans utspillda glas mjölk som han "aldrig hade fått upp annars". Börja grina, gör det!

Nej, jag måste komma ut, jag måste bli frisk, haha



Softie

i love you like the stars above

tina(med en röst som skulle beskrivas vek, tanig, töntig, mesig, svag, tyst, darrande o.s.v): snälla ät inte bananer!!!



bra uppdatering de senaste dagarna tjejer! och sofie är sjuk! man kan ju undra vad hennes anledning är för att inta blogga? Oprah? Rachel Ray(jag tycker faktiskt rachel ray är bra, hon gör alltid god, fet, amerikansk mat!) Nog om det.

Imorgon kankse man slutar halv tolv. Jiha cowboy!
Elin

FAIL!



storslagen fight av eva-lotta och lena
tina

Babylon förbereder

Men jag är inte bitter, såg att let's dance går på repris om en halvtimme. Allt är som det ska!

Livet är för kort för att köra med dåliga bilar
Sofie


Grattis will.i.am

Och så är man arton :D Med allt vad det innebär. Så. jävla. skönt. Behöver inte säga så mycket mer, hela fredagen var gudomlig, det kändes som allt gick min väg! Men utan att gå in på detaljer på den dagen så är jag tacksam (ja tacksamhet är något som man ofta glömmer) över alla sköna människor som jag lever med.

Sen, ett stort grattis till min lilleman på fem årsdagen. Tror nog jag börjar bli lite för gammal för den här bloggen eftersom jag är vuxen så du kanske får ta över min plats snart! Eller, om du lär dig skriva först kan vara en fördel.

Men efter sol kommer regn som man brukar säga, och vem sitter inte här hur jävla sjuk som helst? Och jag måste bara undra vad jag gjort gud egentligen, vad är det för mening med att fylla år och ha hur mycket goda saker hemma som helst, om man ändå inte kan äta ett dugg?!  Fanny, jag vet att du lider med mig.

Keep it real
Sofie


scala and kolacny brothers


Elin

det här uppfyller alla krav till att få kallas GRYM (alltså grym som i cool, skön, respektingivande)

"Målad häst blir tingssak


När kvinnan i Halland köpte hästen förklarade hon att det var viktigt att den var helt svart i färgen för att kunna användas till utställningar. Och svart var den också - vid leverans. Sedan visade det sig att hästen var delvis målad. 
 
Allt upptäcktes efter en dag då kvinnan såg vita märken på bakbenen. Hon larmade veterinär, som dock kunde konstatera att hästen inte var sjuk. Den var bara lätt retuscherad, berättar Göteborgs-Posten.

Säljaren misstänks ha målat över hästens vita fläckar med svart färg, som veterinären lätt tvättade bort.

Kvinnan har nu stämt säljaren, ett danskt stuteri, vid Varbergs tingsrätt för att få köpet att gå tillbaka."

danskar slutar då aldrig förvåna


tina


må du leva länge sofie

the man är härmed 18 år. rock n roll, grattis, varde ljus liksom

till alla er osäkra där ute bjuder jag på en födelsedagssångslektion.



och allt jag har att erbjuda till dig idag sofie, är våran tv



 

erkänner att detta blev något urartat
hursomhelst, enjoy

Tina

Katt och råtta

Har bara en sak att säga till den där gimosnubben som hackade på ekeby:

Ni spelar i den sämsta divisionen, ni ligger sist och du är sämst i laget.
FATTAR DU HUR DÅLIG DU ÄR

Make peace not war.
Den äldste, sofie

Rock away

Tänker köra en hört för att gå i min sjuka broders fotspår (tina).

Jag vet att alla ni som spanat in "sveriges hetaste killar" vet vem jag talar om när jag skriver fredde "don't hate him 'cause he's beautiful" norberg. Jag, elin, fredde och abbe m.m sitter på bussen till skolan. När vi åkt typ tio meter tar elin fram en bok och abbe tar fram papper och börjar plugga.

Helt plötsligt säger Fredde:
Fyfaaaan elin vilken jävla pluggis du är som pluggar INNAN skolan ens börjat hahaha
Elin:
Men jag läser en vanlig bok, det är ju abbe som pluggar?
Fredde:
Aha, vad läser du för något abbe?
Abbe:
Företagsekonomi.

Det blir tyst

Fredde:
ABBE GÅR I TVÅAN HAHAHA!

Fredde "sågarn" Norberg, Abbe har aldrig gråtit så mycket i hela sitt liv

Stay alpha
Softie


roligt? jovars, frågan är bara på vilket sätt

en lärare, (vill ju inte hänga ut nån här eftersom att vi har så otroligt många läsare) låt oss kalla honom matte-anders, började på lektionen helt plötsligt fnissa för sig själv och sedan börjar han berätta om nån särskrivning på ett batteri som lyder ungefär såhär:

"det är roligt det här med särskrivningar, en gång läste jag på ett batteri, där det var meningen att det skulle stå brun sten att det stog brunsten istället. hehe, och det här är på riktigt, jag har verkligen läst det."


jag är ledsen matte-anders, men det sjuka i den här historien är väl snarare att du läste vad som stod på ett batteri.

tina


Jag funderade på att inskaffa mig en ny Ipod..

eftersom att min helt plötsligt inte gick att sätta igång idag på gymmet

Det här är väl smart? Kankse risken minskar att supa bort en iPod, igen..
Elin

utan varken anklagelser, dömning eller åsikter om detta. undrar bara om ni tycker att det är sportsligt eller ens nödvändigt?

"I andra match i slutspelet ställs vi mot lokalkonkurrenten Ekeby 1, Ekebys bästa lag. Paulina sätter sin bonusstraff snyggt och vi börjar med 1-0. Vi gör här tyvärr vår sämsta match i cupen. Vi hamnar lite grann i Ekebys grisfotbolls spel. Deras taktik är i princip att försöka få oss till att göra misstag . Taktiken lyckas tyvärr och de lyckas vända matchen till en 1-3 seger till slut. Alla målen är visserligen snyggt avslutade bakom en chanslös Ellen, men det känns surt när ett Div 4 lag inte ens försöker spela fotboll och ändå vinner. "


nå?


tina


edit: en ursäkt kommen, en ursäkt godtagen. sånt gillar vi

peace out (dock kan ni ladda med dubbla benskydd nästa möte ;)

het tjej söker sympati

med en kroppstemperatur på 40+, höftböjare som håller på att explodera, smaklökar som är så gott som döda, leder som lika gärna skulle kunna vara en 80-årings och som pricken över i:t ett svullet högeröga.

smickrande? sorligt? kanske näst intill patetiskt? jag vet då inte..
en för alla, alla för mig

Tina

Areyoureadyroy AB?

Nu återstår bara 70 minuter på den här lektionen och sen ska jag och Soffan åka till Östhammar och gymma. Är taggad som fan.

Sen har Abbe förhoppningsvis köpt något gott till mig som jag kan käka till middag men är ytterst tveksam till det. Imorgon är det annars fredag och då fyller ju Soffan 18 år! (jag har ett förslag att hon ska skriva ett inlägg där alla kan gratta henne = as mycket kommentarer)

Tro inte att det bara är kul att fylla 18 för med arton kommer mycket ansvar också, som för Sofie som ska bli den här bloggens VD. Inom en snar framtid kommer massor med roliga reklam banners hänga runt här på bloggen. Och det gör ingenting om någon får för sig att trycka på dem.

Elin

Läs inte om du inte heter elin (eller abbe)

Glöm inte träningskläder!


Två dagar kvar woah

Vem har varit med i tidningen två gånger idag då?! Min födelsedag är en lokal nyhet, yeees. Skönt att syrran sa att det såg ut som jag hade olika stora ögon på bilden på mig också haha, vafan jag är nog inte bra på att välja ut bilder. Men vem bryr sig egentligen, inte som att man gillar någon för att den blev skitsnygg på ett kort! Eller det kanske bara är jag. 

Hur som helst, dom här lär inte heller blivit så nöjda:



Softie


Det heter näsa, inte nos!


Tack tusenapor för att ni förgyller mina dagar...

Elin

svenska män när de är som bäst

 

emil, efter två månader till havs, stapplar äntligen i land

 

jonas, sätter i halsen eller posar?

 

fredde, just don't hate him 'cause he's beautiful

 / fancy

Polisen slår

Jag håller med fansan, knutmasso var kul. Det där lilla missförståndet med indianerna var mindre kul. Något som också är mindre kul är att de där jävla rödansiktena tog min mask senare under kvällen.. Jag skulle lyssnat på babyborn och tagit med mig knogjärnet (som jag har här hemma hehe). Hur som helst, hur skönt var det inte att åka åtta bussen med alla willhelmhaglund elever imorse då? Och att jag ändå missar min första lektion 08.45 är ganska fantastiskt.
Men ingen skada skedd, jag behöver bara kolla på ett 45 min långt program från rapport är hemma!
Life is good man

Sofie

k to the nut

jag skulle vilja påstå att det var en lyckad knutmasso. bland det roligaste var när ett sällskap indianer, som lekte med barnen och såg allmänt snälla ut, totaldissade sofie som försökte gå med dom och sa "akta för faan". något annat kul var att tina var helt svart (yes, ni läste rätt, hon hade svarta kläder, that's it) och så kommer nån fram till henne och säger "är du ett luder eller?". askul kväll. / Fancy

E du gó eller?


Elin

KNUTMASSO


Detta var förra året under knutmasso. Julia hade inte klätt ut sig... (och det är ju i och för sig sanning)
Elin

FOR THE STUPID

Idag, ikväll och ända fram tills imorgon bitti är det knutmasso. Fest ska ju självklart vara där eftersom att knutmasso förknippas med fest. For the stupid, på knutmasso klär man ut sig och skrämmer folk och det är super kul eftersom att ingen vet vem man är. For the stupid II, man kan alltså vara hur jävla dyng som helst utan att folk vet men det är som är as dyng. For the stupid III, ingen bakfylle-ångest. Vilket passar extra bra eftersom att det är onsdag imorgon.

Snart kommer Sofite så vi kan börja SUPA.
Elin

det är roligt nästan jämt, igen

Kommentarer

Postat av: ola

Ni stavar fel vilket gör att det blir skit tråkigt & jobbigt att läsa. Och vad var det för kul med det där? Själva situationen var rolig men Malmsjö är ju klockren och ni borde ta honom till er, han vårdar det svenska språket alldeles ypperligt.'
Grattis föresten till första kommentaren på er blogg!


2009-01-12 @ 18:23:40 Postat av: elin

1. skyll på alex schulman för felstavningar 2. det är ju hur kul som helst! 3. det är absolut den första as-sämsta-tråkiga-kommentaren vi fått. jävla olabandola


2009-01-12 @ 18:35:31 Postat av: Softie

Hahahaha 1. han kan inte bli argare :D 2. brushan jag tycker vi hanterar svenska språket just fine.


det är ju tråkigt att folk ska behöva krossa ens drömmar om nobelpriset i litteratur sådär enkelt.
(kan inte vara mer glad över dom tre kommentarerna föresten, men vill även påminna att spammare är också som människor)

signerat: tina

tjena charlie

möt mig i simhallen om 5 minuter tack


SÄG INTE HANS NAMN!



"Minns ni för något år sedan när Micke Persbrandt sade upp sig med omedelbar verkan från Dramaten för att göra något mer inkomstbringande filmjobb nere i Tyskland. Jan Malmsjö tog illa vid sig. Eller, det där är en underdrift. Han tog MYCKET illa vid sig. I en intervju berättar hon om sina känslor efter avhoppet. Lägg märke till hur han gör korstecknet när reportern nämner Persbrandts namn."

Elin, efter Fannys tips


if i could fly


Joe Satriani stämmar Coldplay för att ha snott låten Viva la vida.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Visst låter det lite lika men det är ju inte en solklar rip off. Eller vad tycker ni?

Jämför här
Elin

I was gonna go to class before I got high

Haha vafan bloggen hänger inte med på uppdateringarna, det här blev galet.
Okej eldh, men har du köpt gymkort?
Frågan är om jag snart bara kommer prata med fet (haha det är vad tjejerna skulle bli utan mig) genom bloggen? Dagens fråga mina vänner.

Hahaha älskar sånt här:
http://users.telenet.be/eindwerk-gip/fall.gif

Sofie

Rage and anger

Jag tror jag ska ner till g to the ym snart så elin och abbe, messa mig om ni orkar gå ner!
Och på tal om det haha, nu i veckan så skulle jag och syrran göra "rygglyft" övningen, 
som ligger mitt i smeten bland alla maskiner. Då kommer en skum kille med jeans och skjorta (vem fan har jeans och skjorta på ett gym?!) och ställer sig precis framför oss och är GALET vig och slänger upp ena benet på en två meter hög maskin. Problemet är bara att om vi ska göra vår övning får vi hans röv i ansiktet. Och vad ska man säga?
"Ursäkta, men din röv är i vägen.." så det var bara att vänta ut,
 för vem vet vad sånna där skjortnissar kan få för sig?
Men detta är en varning till alla fredliga gymmare, jeans på gym =
oftast galen.





Stay black
Softie




 

If you leave, don't leave now


Snacka om att lunarstorm har tappat sin charm.. too bad

Nu sitter jag och lyssnar på super one hit wonders på spotify, bra låtar som Eamon - Fuck it (I don't want you back)
& Sofie, jag tänker inte gymma idag. haha

Elin

you can't play our broken strings



Nu har jag precis kollat på 10:e avsnittet av 90210, jag älskar det. Sen hoppas jag att det fjärde avsnittet av The City kommer ut idag också. Annars ska jag ner och köpa gymkort idag, och tvinga Abbe att gymma.

Elin

bloggtoppen som bäst

satt och rulla runt lite på bloggtoppen alldeles nyss, vad annars.. och vad hittar man på 3 av 5? jo att det verkar vara lite inne och lite hypat att gå utan byxor dessa dagar. (bevis inslag: http://hotspot.webblogg.se/2009/january/hot-hot-hot-byxlos.html#comment) vill jag bara påminna dessa bloggare att :
1. vi bor i sverige
2. "den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar"-ramsan är ingen komplimang
3. är det meningen att man ska ha trosor under dessa trosor? det här kommer inte bli bra för nån. ett hemskt dilemma för oss alla. även de som inte kommer falla för trenden kommer behöva lida över att de med "lite mer muskler" (känner att jag innehåller den kategorin) om låren, kommer att se rent utsagt förjävliga och äckliga ut!


jag ska spela a-lagar spelet nu,
på återseende

signerat: tina

gör som shins och skaka vad din mamma gav dig

http://open.spotify.com/user/tinaaxelsson/playlist/4QltwMbxPeA6yuQzgRpu9B






















förbjuder här med människor att använda namnen tina, axel, ax, axen, sofie, elin och fanny i komentarerna för enkelhetens och oförvirrandess skull.. är det nu så att ni råkar heta detta kan ni ju vara lite fantasifulla och använda uttryck som axelj gjorde här alldeles nyss. utmärkt exempel.


signerat: tina

Utkast

Tjo flickor!

Gissa vem som kan ert lösenord men är på tok för snäll (dum?) för att utnyttja det?!

Kan lika gärna säga grattis till soffan, PÅ RIKTIGT! / en man utan fruktcoctail



hahah what the fuck!? 1. lösenordet är inte specielt svårt så en stor eloge till dig 2. detta kankse bidrar till extra kosing? 3. en man utan fruktcoctail? axel......................................

Elin & Axel (haha)

Payback



Frågan är vem det är som INTE försöker gömma sig här?

Sofie

finurlig


Vem/vad är det som försöker gömma sig?

Ellan

Songs for you, truths for me


Elin

JAG SKÄMS

På nyår fyllde ju min kära pojkvän 18 år. Idag ska han göra sitt första lagliga krogbesök och han väljer då Gladan i Östhammar.

Restaurang Gladan Hb i Östhammar

Nedanunder så kan du läsa mer information om Restaurang Gladan Hb


Adress: Rådhustorget 3
Stad: Östhammar
Tel: 0173-215 00
Information:

Recensioner:

2007-09-03 01:13
skit ställe otrevliga kan ej svenska för det första men inte mins.....


Elin

(det rökfria) samvetet som talar

det dåliga samvetet sköljde över mig efter elins upprörda inlägg (eftersom allt som stod verkligen var hundra procent sant också), så nu använder jag det underbara med att surfa med flikar och skriver blogginlägg samtidigt som jag hänger på facebook, great success! inget mer att säga för stunden dock, utom att jag är rökfri sedan fem dagar, så jävla grym! / f to the est


jag kan få dig när du vill

Alltså Fanny är så jävla tråkig. Idag introducerade jag den här succén för henne och hon tyckte att jag var saker som "töntig", "cp" och "en loser". Sen när jag visar henne lösenordet tycker hon att jag är "skit jobbigt" och att lösenordet är "helt sämst".

Och nu tror ju alla att vi har givit upp hoppet och ska börja hänga på fejjan igen eftersom du skrev under med fest.

Jävla Neggo-Fanny.

En besviken elin

pratglad

jag har verkligen inte ett skit att säga, facebook är mer min grej. ses på en kryssning nära dig / f to the est

Räknar ner nu

Tack tina för det varma välkomnandet, och jag tänker bara tilllägga
att ingen ändå bryr sig om knutmasso
förutom alla infödda gimobor, no offence.

Sen så är det bara 167 dagar kvar till sommarlovet, woho!
Ska. bli. så. jävla. skönt!
Och ja vi har bara gått en dag i skolan än så länge.
Men schemat var inte fy skam, jag menar tjugo över fyra nästan varenda dag?
Inget konstigt med det alls.

Peace, love and understanding
Softie

kamrat-tvivel all over

ska passa på att börja med att hälsa sofie välkommen, och samtidigt säga att jag har lagt knutmassoavslöjandet åt sidan. även om jag är sjukt jävla förbannad egentligen.

historien bakom det är att pantskallen aka sofie skriver ut på stället av alla ställen, bilddagboken, vilka våra 4 alternativ är, och nu, är vi körda. bara att börja om från början. men tvivla inte, vi kommer va där, ni kommer inte veta vilka vi är, och ni kommer skita på er.

nu är jag tvingad att gå över till familjen eldh och äta kyckling med bacon eller dylikt, för bjarne ringde nyss och sa att elin tyckte att jag var en jävla kärring annars. vilket i stort sätt betyder att jag inte har nått val över huvud taget, för hej, jävla kärring är det värsta man kan vara eller?

traskar dit med lite seger i stegen ändå och lite musik i lurarna.


på återseende

Tina


Farlig?



Sofie

Hallelujah

Yo. Tänkte ge den här bloggen ett hallelujah moment genom att skriva mitt första inlägg,
och även påpeka att jag fyller arton om en vecka! Det innebär att jag kommer kunna köpa fölk
(som sverker och resten av alundaborna säger) varje helg.
Hur grymt blir inte det. Kommer dessutom bli vd, jiha.
Och något mer som kommer bli grymt är knut, även om jag råkat avslöja vad vi ska vara.

Soffan


A fine frenzy;



It's one hundred and nine degrees in this crowded room
No room to breathe with walls as cold as a gallery
This is no place for me Such hard faces in smoke
The smell lingers in my clothes

It's a bad night to be alone
But that's the way it goes

And I think of you whenever life gets me down
I think of you whenever you're not around
And you rest your bones
Somewhere far from my house
Yeah, but you still pull me home

Just to put your mind at ease
You don't owe me anything
You paid me well in memories


och lyssna här

Elin

won't you take me where the streetlight glow

Imorgon är det skola och min mage vänder sig upp och ner bara när jag tänker på det.

Men med lite Coldplay i högtalarna känns det inte lika hemskt.

Elin (nöjd nu Ragge?)

rock away älsklingar och hjältar, slå det här om ni kan



tina

Shit, piss, fuck, cunt, cock-sucker..

..Mother-fucker, tits, fart, turd, and twat.

sammanfattning av cupen:
gårdagen: 1:a i gruppen, boom baby
dagens: 1:a i slutsbelsgruppen, suck on that
semifinal: östhammar-ekeby 0-3 UPPMÄRKSAMMA! yiha whats up hoes and bitches.
final: gimo-ekeby 2-2 ordinarie speltid. 3-2 med 2 minuter kvar. självmål från en av våra egna. no hard feelings. tackar gud för att vi slapp undan straffarna, även om jag är okapabel till att skjuta några. UPPMÄRKSAMMA IGEN, upplands ekeby if slutar som 2:a UTAN att ha förlorat nån match på ordinarie speltid. TOUCHÉ.

livet är hårt, men vi har hedern i behåll. bra jobbat ungdomar, damer, publiken (som mest marre och elin).
domarna kan träna lite till tack
(för hör och häpna vi skulle egentligen haft en straff helt klart. 3 hörner meaning straff, så var reglerna)

Tina
(vill gärna ha lite kredit för min tappra insatts i cup 13)

Det viktigaste för dagen får man inte glömma;

EKEBY - ALUNDA 2-1
elin, igen

Turn your lights down low

Jag har stått upp sen klockan ett idag och kollat när Ekeby har spelat fotboll. Tina var ju med och R-laget gick vidare till slutspel imorgon. Känner att jag måste vila min rygg ikväll om jag ska orka med morgondagen.  Whatsoever - det förklarar att det har varit lite ouppdaterat idag.

Sen kikade jag runt för lite objekt att håna...

Blondinbella har ju så sjuuuuukt töntiga läsare. Det är ju annat med oss.
ELLER HAR JAG INTE RÄTT?

Elin


allt jag har på hjärtat är..

1. att jag vill ge elin en eloge för den fina profilbilden där. mycket starkt jobbat
2. att uppmärksamma er alla om att de första bokstäverna i våra namn, alltså fanny, elin, sofie och tina faktist coolt nog blir FEST, så enligt mina beräkningar kan detta inte bli annat än storslaget.

Tina




och vem fan bryr sig, Lars-Göran


Jag satt och spana på aftonbladet.se, snacka om brist på nyheter
Och snacka om vilken glad gubbe. Kantareller var det, inte en miljon

Elin

kom tätt intill det är okej

Är det här grymt eller är det grymt (grymt som är coolt!). Tina sa att om vi tjänade en hundring skulle vi vara nöjda men jag tror stenhårt på det här. En tusenlapp, minst.

Så nu tänker jag blogga här på heltid meaning att alla som brukar läsa min blogg i vanliga fall får läsa den här (där har vi tusen lappen tjejer woho!) Nu ska det här bara spridas vidare till Fanny och Sofie som är något omedvetna om det här men först;
lammytterfilé hos familjen Jansson.

PUSS, elin

jippikayej motherfucker! första inlägget går till tina

så, nu kör vi

syfte: tjäna pengar på att ni inte har nått liv


signerat tina


RSS 2.0