what is up bloggtoppen

är det nått vi gillar är när några människor överreagerar och sen en hel drös överreagerar utan dess like på de förstas överreagerande!
som till exempel det här med fildelning. jag har ju sagt förr, att ja, ipred är en klass för sig som jag är delvis för (inte för att den ger rätten att kolla upp någon annan, utan för att jag gillar skivor helt eneklt), men var sak har sin tid. det fanns en tid då man trodde att radio skulle förstöra hela musikmarknaden, en tid då inspelningsbar kassett ansågs vara djävulen själv, och för att inte tala om cd-brännare.. jag menar kom igen, sen när har en polis stannat en bil och sagt "hörru du, nu pressar du ur den där cd-n spelaren och visar mig att den inte är bränd. och skulle den vara bränd vill jag se kvitto på orginalskivan". näe, vet nån va.

det senaste är ju då hysterin om fildelning som det så fint heter. nu är det tydligen en ny lag på gång som vi troligtvis inte kommer att kunna göra så mycket åt. denna lag gör att tullen tydligen får rätten att kolla igenom saker efter fildelning. ni kan kolla själva här om ni vill. kan hålla med om att det här är en helt onödig lag och skulle dom ta den på allvar så sitter hela världen inburade snart. för att komma till saken så var jag in på nån blogg, som hette något i stil med kissie(känns det igen?), den verkade hur som helst ganska poppis.. hon skrev om den här lagen som om att hon var rädd att hon skulle åka fast på detta varje gång hon går egenom tullen. och nästan 3-siffrigt med kommenterare skriver, "men aaah shit, jag har ju typ bah hela min mp3 med olaglig musik". att människor blir upprörda är inte för att dom är rädda för att bli tagna på bar gärning eftersom att dom har laddat ner en låt, det handlar väl ändå snarare om mänskriga rättigheter, och intrång på privatliv så att säga. när hade dom tänkt att tullen skulle ha tid att kolla igenom varenda människas mp3, mobil, laptop osv? jag säger som ragnar att det är väl det här som kallar att ta vatten över huvudet. jävla pantskallar! det kommer ju aldrig på någon nivå att fungera.
och så vitt jag vet så kan man inte genom att bara kolla lite snabbt i en mp3 och se att det är nerladdade filer där. (har jag rätt?) vet inte riktigt hur dom tänkt att det skulle gå på ett smidigt sätt om nu så vore fallet. det är ju liksom inte olagligt (vad jag vet, men jag är ganska säker på att det är lagligt för eget bruk. jag menar, man betalar ju för det, och likaså med tillexempel kanal+) att spela in låtar från radio. då är det ju förfan bara att ställa in streamrippern på att spela in allt så har man sin feta samling med lagligt inspelade låtar sen. då ju tullen försöka sätta dit en bäst fan dom vill medans man spottar dom i ansiktet och säger "jippikay ey motherfucker den där var du inte med på va? stockholmare!". boom baby, try again liksom.

nej, det här är ett betydligt extremt jävla senare dilemma. som troligtvis inte ens kommer att dyka upp. nej vad vi egentligen ska börja oroa oss för att ska dom här lagarna fortsätta dyka upp kommer snart the place of all places youtube försvinna, kaputt ba, hej då. internet är snar inte längre det paradis det en gång var! man skulle nästan tro att det är bert karlsson eller nått annat kötthuvud som har suttit själv och smidigt ihop dom här sunkplanerna. det är ju nästan så att man jättelite börjar lockar till att rösta på piratpartiet i nästa val! ILLA

jag gillar nån kommentar från nått ljushuvud på aftonbladet "detta frå ju FRA och ipred att framstå som försvarare av personlig integritet", jag menar, storebror ser dig, som man säger.

dags att luta sig tillbaka och njuta av dagens teknik va. det är väl det enda som kan göras, ralistiskt tänkande. vi kör på som vanligt, joddiladi joddiladi hoppsan vilken dag.

signerat: tina
(det var föresten ett jävla gnäll på att the beatles fick lite uppmärksamhet ! vad är grejen med det? ..skärpning)


better leave her behind with the kids, they're alright. the kids are alright


tina

The escapologist

Igår var det fest in the big city, all in för finskarna och islänningarna. Vi startade hemma hos Jacob med ölspelet, och sedan bar det av med halvåtta bussen mot hargshamn! Åsa hade missat bussen men hon betalade gladeligen 1000 spänn för att ta en taxi till hargshamn, ganska ovärt haha. Det var en rolig omväxling att snacka engelska, och det var sjukt att jag har minnen av ett hemligt "toast"rum med massa ljus som låg lite avsides, som jag nu fått bekräftat att det verkligen existerade. Sen när började någon random sälja toast på hargshamnsfester?! Hur som helst, det var en kul kväll även om jag vill be om ursäkt för att jag spårade ur senare. Men man ska inte ångra någonting som man kan lära sig något ut av, så vad har jag lärt mig? Att hargshamn är ett perfekt ställe att spåra ur på. Ikväll ska jag till nästa storstad, forsmark, för att fira herr kyckling som fyllt arton år! Rock away.

Vi ses
Sofie

friday i'm in love

dom kommande 30 minutrarna kommer jag att spendera genom att fixa en lite mer respektingivande blogg. storslaget!

innan jag och jullan åker in till uppsala för att dumpa lite grejer hos elle och fördriver tiden lite? sen blir det boom baby, nalen, stockholm, 21.00 billie the vision and the dancers. ses där

signerat: tina

back in business

http://www.youtube.com/watch?v=cRw53oQ8EWA

lycka, upprymdhet, orgasm, eufori, tillfredställelse, glädje, ett stort jävla äntligen

ni får ursäkta min frånvaro, det kostar att ligga på topp som man säger. men det enda jag har att säga om min frånvaro, säger jag med den där länken.

/ f to the est

hej fanny

jag skulle uppskatta ilte uppdatering om islänningarna tack, och möjligtvis finnarna'

tina


1000apor all over

veva ett par varv med veven och skjut mig långsamt vad roligt! "Du träffar Leona, hon den blonda i Bounce. Ni connectar verkligen, ni två. Fikar mest varje dag och fattar verkligen tycke. Så säger hon vid ett tillfälle att du luktar dödråtta i munnen. Inte att du luktar död råtta. Utan dödråtta i ett ord. Pang - du slår henne över örat så hon tappar orienteringen. Och då - pang! - du klyver henne med din pappas spade. Inte på mitten, utan på längden. Så det krävs många hugg. Efter mycket "om" och "men" har du tjoppat upp den där blonda i Bounce så pass noga att hon kan gå för grytkött. Wow."
have fun alla vågar runt om i världen
genialiskt


tina


Shine on



Den här låten gör mig lugn

Sofie

But if I wanted silence, I would whisper

Jag är sjuk. Mitt te har blivit kallt. Det är fest på fredag. Jag har ingenting att ha på mig. Jag har inga pengar att handla något att ha på mig. Jag måste duscha. Det är alldeles för många timmar kvar på det här dygnet.

Sen vill jag inte blogga heller.

spotify räddar dagen.

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I liked rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

/elin

hört

Elin - när vi var små spelade vi in en teater, när jag kollar på den nu kissar jag på mig varje gång ( med lite för mycket allvar i rösten)

vänliga hälsningar från tina och sofie

nån försöker visst skapa något slags bråk mellan mig och sofie. vilket inte är särskilt okej. trots det vill vi ju inte hänga ut nån här i bloggen. låt oss kalla honom j och lägga ut lite schysta bilder.

"kära mamma och pappa.
här i borlänge är det alla tiders.
alla mår bra och solen skiner. puss! /eran elin"

vissa straffar gud på en gång kompis


IT IS WRITTEN

""Slumdog Millionaire" var inte oväntat Oscarsgalans stora vinnare med åtta statyetter inklusive en för årets bästa film."
SJUKT BRA FILM. SE DEN.

vem har tid att blogga! inte fan islänningarna iallafall.
/Elin

The botten is nådd

Vanilla coke is back! Varför i helvete berättade inte tina det här i skolan?! Och jag tänker inte fortsätta vårat stora blogg-bråk värdigt blondinbella v.s 1000apor längre, dels för att tina är största myttarn i stan (slag under bältet) och dels för att jag blev så glad över vanilla coke nyheten. Sedan var smöret i handsken den anonyma kommentaren, uppenbarligen ett av alla random-fans.

Hur som helst, idag/igår har det anlänt massa islänningar+finländare till skolan, så fansan kommer hänga med dom hela den här veckan. Hoppas dom kommer spendera tid med vår klass också, ska bli skit kul att höra deras dialekter och variationer av svenska. Tror det kommer låta som filmen vi fick se på svenskan "korpen flyger", skön film!

Softie



HÖR OCH HÄPNA ÄLSKLINGAR OCH HJÄLTAR

ye baby, på kvarnen i uppsala säljer dom vanilla coke. oerhört efterlängtat och den smakade precis lika bra som jag kom ihåg den. jippi kay ey motherfuckers (dom har cherry också)


respekt läsare
tina


who's your mama now va

varför sofie plötsligt försöker med ett omänskligt påhopp har jag ingen aning om. faktum är att jag på fullaste allvar är osäker på om hon ens vet vad allmänbildad innebär? denna "sågning" från en tjej som frågar saker som "stavas homeros med c eller k?" och "vad betyder pöka?". men jag dömer ingen..

signerat: tina

Games people play

Att tina är lika allmänbildad som en efterbliven höna kan man inte göra något åt. Att vi ska redovisa ett engelska arbete imorgon kan man däremot göra något åt. Man kunde gjort något under hela lovet, eller kunde ha gjort något hela den här dagen. Men nej, jag tänker fortsätta ignorera skolan tills 08.45 imorgon.

Sleep tight
Sofie


tar mitt ansvar som arga styvmodern

här lever man i villfarelsen att våren är på väg, men ack så fel. det toksnöar ute och jag vägrar återvända till skolan imorgon. när jag gick i 8an ville vi i klassen inte alls vara kvar i skolan för det var nån jätteonödig aktivitet vi skulle göra. därför slöt vi pakten att alla går hem så kan dom inte direkt straffa oss. nu tänkte jag att vi kör igen. ALLA som går på bruksgymnasiet tar en 2-3 dagars lov till, utan vidare.

obesvarade söndagsfrågor jag vill ha hjälp med:

1. vilka är med mig på projekt förläng sportlovet?
2. varför flödar vårkänslorna när det snöar ute?
3. varför snöar det ute?
4. varför är sverker lilja partydödaren of the year nuförtiden?
5. varför har fanny en ac/dc biljett och inte jag?
6. är elin i ekeby? isf kan du väl komma över för jag har jättetråkigt och jag orkar inte hämta telefonen.
7. borde det inte komma nån form av spotify-mobil snart?
8. vilket sommarjobb skulle passa mig perfekt?

på tal om ingenting så utmanade sofie mig lite halvt att skriva ett mer intressantare inlägg än henne (vilket visserligen inte är speciellt svårt eftersom att hennes oscar-info inte är intressantare än en påse hönsskit.) men sen blev det tvärvändning och hon hotade att utföra någon form utav tidelag på mig, som hon tydligen ser som en get, om jag skriver något om hennes inlägg. så jag hoppar det känner jag..

tina


Aktuellt just idag

Oscarsgalan 2009 är idag! Spännade, intressant eller allmänt slöseri med pengar? Hur som helst, att själva galan heter just "oscar" är pågrund av att Margaret Herrick (som jobbade i akademiens bibliotek) sa att gubben liknade hennes farbror Oscar.
´

Hur denna guldiga människa kan vara lik en riktig person kan man ju undra. Det lär ju inte varit de tydliga dragen i ansiktet hon gick på.

Men ni som vill titta kan ju bänka er framför kanal 9 kl 02.30

Softie (slå det här du tinajävel)

spotify, vin och fortfarande ingen elin

det ryktas om att olabandola vill avslöja sin identidet på en get-together/årets fest i alunda en fredagskväll som den här.
 eller frestas han bara?

oavsett så håller jag tummarna och är lite smått exalterad.
ses ikväll hjärtat. /din tina

"vänta jag bajsar jag ska bara torka mig"

Kvällen är räddad!

Jag hänger i min lillebrors rum och väntar på rotfruktrsgratäng och sen ska jag klä på mig något as snyggt, sminka mig as snyggt och sen bjuda över tina på förfest med spotify, vin och naturgodis.

Ångrar redan nu att jag har berättar för alla min ansträning till utseendet inför kvällen eftersom att jag antagligen kommer att sätta på mig något jag ångrar innan jag kommer träffa fanny vid bussstationen, sminket kommer bli förstört när tina kommer hit eftersom hon kommer göra så att jag börjar skratta och då brukar jag oftast grina lite och antagligen kommer naturgodiset redan vara uppätet av min mamma som bara käkat bullar på hela dagen.

thank you mrs T

Helt underbart att du skriver, så jag har någonting att skriva om :)

Kan ju börja med att besvara dom frågorna du indirekt ställde till mig i din "50-sanningar-om-mig-själv-lista":
Kommer även ta upp vissa sanningar om dig, som berörde mig.

Tar dom i nummerföljd så som jag uppfattade det:
"3. jag kan inte riktigt komma på när jag ska ha varit arg på olabandola (svar på det tack?)"
Förlåt för mitt otroligt dumma val av formulering, menade så klart att du skulle vara sur på mig, ola.
Men efter att ha läst punkt 13(" jag tror att många ibland uppfattar mig som en som tror att hon är bättre än andra")
så tar jag tillbaka all kritik olabandola skrivit på denna blogg riktat mot dig (nästan). Iallafall all kritik jag lagt som varit emot din attytid. För min uppfattning om dig var typ som detta exemplet:
Jag = Askungen
F.E.S.T = Askungens halvsytrar, med tina i spetsen som styvmodern.
Dom små mössen som syr min klänning = Ragz
Och någonstans mitt emellan Halvsystrarna/Dom små mössen kommer något inavlat som kan liknas vid Hård&Hårig.
Missförstå mig rätt.

Vi går till punkt 29, där du verkar uppleva en viss tillfredställelse i själen, genom att känna att du har skrivit en längre lista än olabandola, visst du vann våran 50 i topp lista, men du kan inte danse rumbe.

Punk 47. Jag betalar inte för tibia, jag skriver sånt där bara för att få läsare som ragz att få gåshud.

Och att du kritiserar Hård&Hårig är helt upp till dig, det enda han gör är att använda sug av yttrandefrihetsgrundlagen som vi faktist har i Sverige, försvarar inte hård&hårig, men det enda han gör är att utrycker sig skriftligt, och kanske ibland gör det på vad du uppfattar som ett miserabelt sätt.


SEN vill jag passa på att påpeka ditt påhopp på punkt 13 där du utger en positiv inställning till Ipred lagen.
För det första bryter den mot den grundläggande principen att privata aktörer(tex skivbolag) inte ska få ha polisiära befogenheter, detta är mycket farligt att leka med eftersom ändamålsglidning kan inträffa. Får skivbolagen polisiära befogenheter, vad är då nästa steg?
Lagen är totalt värdelös och kommer följas av opålästa mf's som inte förstår att det inte går att bevisa att just DU suttit vid datorn vid just x tidpunkten. Det är en lag med många hål och felaktigheter, fast jag tycker inte det är fel att den träder i kraft, något måste göras mot all nedladdning men är verkligen lösningen att man ska jaga tonåringar och kräva dom på femsiffriga belopp? Som i sin tur resulterar i att flera hundra kommer hanmna hos kronofogden redan vid tidig ålder.
Det finns andra lösningar och spootify är en av dom, dock är inte heller spotify idiotsäkert.
Olabandola har ännu ingen bra lösning, så han fortsätter ladda ner. MEN som tina tidigare sa så är Apple otroligt bra.
Liksom hur många av er sitter inte redan nu med en ipod/itunes direkt kopplat med visa kortet, och tankar en låt för 9 kr?
9 kr för en låt, är ett bra pris. Nackdelen är väll dock att du kan distrubera låten hur du än vill.
Även om vissa inte förstår vad jag menar nu, så är vi ändå konsumenter även om vi bara laddar ner.
Vi konsumerar deras musik, och nu vill dom övervaka sin konusmenter, och ipred innebär inte bara att dom kommer kunna se vad vi laddar ner utan även annat.
Det kommer förekomma utpressning av skivbolag mot tonåringar, är detta verkligen rätt i ett modernt samhälle, majoriteten av alla ungdoms partier är kritiska till lagen och även flera partier, trots att den fått majoritet i riksdagen.
Jag låter det nästan vara osagt om jag tycker det är rätt eller fel, jag vill ha en bättre lösning än en lag, jag och flera med mig, ser inget fel i att någon först köper en skiva, och sedan delar med sig av denna. Det är inte stöld, möjligtvis upphovsrättsintrång. Vilket självklart är fel, men eftersom det inte finns några konkreta lösningar på detta problem än, så tänker jag inte ta ställning. Jag forstätter tanka med ett stort leende på läpparna.
Detta är givetvis inte riktat mot dig tina, utan du hjälpte mig att få lite inspiration.

Nu väntar julgröten och glögg.

Olabandola - Eran pirat i warezhavet

jag vill bara citera..

s - döden är mer levande än den här staden
e - sug av mig jävla fredag


fes to the t


karma

jag vill ju inte va den som är den. här gäller gammal hederlig ge och ta emot. så nu kör vi, (skulle även vilja se er andra vara lite mer aktiva och kanske till och med dela med er av några sanningar) 50 sanningar.

1. om 5 minuter ska jag möta elin vid 50 skylten
2. jag tror inte att jag kommer att hinna det
3. jag kan inte riktigt komma på när jag ska ha varit arg på olabandola (svar på det tack?)
4. jag får gnäll från elin redan nu så jag fortsätter mitt arbete senare

5. jag är nu tillbaka för att avsluta vad jag påbörjat
6. jag ser ingen logik alls i varför svenska b är ett kärnämne
7. jag hade inte varit ledsen om george eliot aldrig hade levt
8. jag anser att djur är till för att ätas och inget annat
9. jag har på mig en skitmesig tröja där det står "have you seen him" och så är det en ritat sträckhund på. men den det har en fantastisk passform
10. jag är inne i en extrem beatles period just nu och jag hoppas den aldrig tar slut. the beatles är riktigt bra för hälsan
11. jag tycker att spotify är en kanonidé men som behöver lite arbete innen jag är villig att betala för det
12. jag är både för irped
13. jag tror att många ibland uppfattar mig som en som tror att hon är bättre än andra
14. det bor en hund i mitt hus som heter hugo boss och jag har inte bestämt namnet
15. jag älskar mitt rum och när jag är hemma spenderar jag nästan all tid där
16. jag trivs jättebra helt själv och jag gillar att vara ensam från och till
17. jag gillar inte godis något vidare värst
18. börjar jag däremot äta chips är jag fast
19. jag äter chips just nu
20. jag tycker att apple ipod är det bästa som har hänt teknikvärlden hitills
21. jag älskar att gå på konserter
22. jag hatar folk som anser sig vara "allätare"
23. jag bor på en bondgård och när jag ska öppna mjölkpaket blir jag alltid osäker på om jag ska skaka dom eller inte innan
24. jag tycker att bland det bästa som finns är att spela lagsport och bli hyllad personligen
25. jag ser fram emot att bli 18 år
26 jag tycker att uppsala ska rycka upp sig vad det gäller uteställen tills dess
27. jag är lite kissnödig, vilket jag är nästan jämt
28. jag tror att jag kommer att slutföra den här listan
29. jag känner lite sånhär " HA känn på den du olabandola"-känsla nu
30. jag sover dålig om jag somnar när det är tyst
31. därför sover jag alltid till musik
32. ska jag någon gång starta eget företag ska jag göra det ensam
33. jag önskar att jag kunde spela något instument riktigt riktigt bra
34. jag tycker att skjuts borde stavas skjuss
35. hur förbannad jag än är kan jag inte vara sur när jag hör vissa lines i låtar. men dom tänker jag inte nämna här, för jag vill ju inte bli utnyttjad.
36. jag finner ingen respekt för människor som överanvänder ordet fjortis. eller använder det överhuvud taget egentligen, även om det kan hända att jag själv i panik gör det. (men då skäms jag sen)
37. jag tycker att valborg är den bästa dagen på året. men troligtvis så vet ni redan om det.
38. jag tror inte att nån kommer att ta tag i kragen och någonsin fixa nån reklam på den hör bloggen. men hey, det är långt kvar av 2009. tider förändras
39. jag röker inte
40. jag blir irriterad på folk som röker och har fula tändare.
41. enda anledningen till att jga skulle vara rökare skulle vara för att det finns så grymma tändare
42. jag älskar solglasögon
43. jag börjar gilla tanken att jga troligtvis kommer att vara hemma ikväll med en pizza och en påse chips
44. jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag bara får berätta 6 saker till om mig själv
45. när jag läser vad jag just skrev inser jag att jag kanske till och med är mer självisk än jag anat
46. även om jag verkar självisk så skulle jag aldrig göra något för att såra någon som inte sårat mig
47. jag har ingen respekt för människor som betalar när dom spelar tibia. (ola?)
48. jag läser aldrig, men ibland köper jag böcker för att jag tycker att det är en fin dekoration
49. jag tror att hård&hårig är en person som tror att han är kompis med mig men som jag i själva verket troligtvis inte ens tycker om det minsta.
50. jag tycker att jag har klarat det här galant

ja, vad säger ni nu då. jävla list-skrivare! att läsa 50 sanningar om andra är uppenbarligen inte så kul som man kan tro va? nej just det.

för övrigt så vet vi alla att olabandola inte existerar endast som bloggare, utan att han är samma gamla vanliga, nuförtiden ointressanta snubbe men med annat namn. men det kan vi väl leva med. låt honom hållas. hur ska jag göra för att svälja stoltheten, och vad är det för stolthet du anser att jag har uppgett? sluta prata i gåtor unge man.

signerat: tina


hõla!

Jasså tina tycker jag har tappat stinget och att jag har dålig humor.
Jag tycker tina har bra humor och har stinget.
Bara för att pigga upp tina lite tänkte jag att hon skulle få en lista
tänkte nämligen avslöja 50 sanningar om mig själv, eller får se hur många jag orkar med
min frukost som bestod av smulorna från en chipspåse och ett glas youghurt från 13 december gav mig inte den energin jag behöver för att orka skriva.

så Ola listar 50 sannningar:
1. Jag har tuppkamm
2. Jag har en kamm
3. Jag äter lamm
4. Jag kommer från början ifrån pungen.
5. Jag har ätit samma mat som en häst
6. Jag kan inte hoppa på ett ben ifall jag har brytit det benet jag hoppar på
7. Jag har drömt om att bli gatu-lamps designer
8. Jag har en radio
9. Jag tycker om blåbärssoppa
10. Jag har sett ett levande djur
11. Jag tar illa upp när tina är dum
12. Jag vet att island är en ö = jag kan politik
13. Jag kom precis på ett nytt ord för politik i kenny starfighter anda: boli-tik.
14. Jag har nästan redan nu gett upp att avslöja 50 sanningar
15. Jag tänkte precis "fan va ingen kommer orka läsa 50 meningar som börjar med -jag-"
16. Jag har suttit i en båt
17. Jag har suttit i en bil
18. Jag har suttit på en cyckel
19. Jag har kollat på tv
20. Jag tänkte precis fan vilka skööna sanningar
21. Jag har en plånbok
22. Jag har prem-acc
23. Jag satt och skrattade åt http://knowles.blogg.se/category/v-blogg.html igår.
24. Jag tycker inte tina har förstått att olabandola är en virtuell person
25. Jag tror Olabandola och personen bakom Ola är väldigt olika
26. Jag lägger ner vid 30 sanningar
27. Jag har lyssnat på musik
28. Jag är inte 3 år.
29. Jag har ätit en daggmask
30. Jag håller med tina om "vart fan har stil boxen tagit vägen"


sås, 30 snaskiga sanningar avslöjade, en del är sanna, en del är ren bullshit.
Eftersom olabandola endast existerar då han skriver på en blogg så är det otroligt
underhållande att läsa hur arg tina blir på mig, jag hissar och dissar, risar och rosar
men nånting har jag ju eftersom annars skulle dom ha bytt lösenord.
Svälj stoltheten and don't throw it up.
Nej nu ska ut å köra lite intervall träningar uppe på björnis.


Alla barnen ville vara vita utom olabandola, han sola. HEH


Olabandola - Eran myttare i sanningens sverige




Sen vill jag bara medella tina om att jag nu hittade hur man får fram "stil" boxen, du trycker där nere till höger, på "ändra redigerare". tina, you owe me one!

det var en flygkrash i boston idag, synd att du inte var med på planet

Idag har jag vaknat klockan 7, klockan 8, klockan halv 9 och slutligen halv 10. En riktigt supermorgon och det firar man bäst med 1000apor och "supermobbning".



Olabandola, är du johan!?
Elin

underskattat skit


det här gillar vi /fes to the t

löjligt, larvigt och lite grymt

Elin kommer du ihåg den här "tequila för fattiga"-flaskan du hade hemma förr? mezcal! jag har hört att larven som ligger i dessa ska tydligen vara riktiga. och anledningen att dom ligger där är för att om larvn "löses upp" är det inte tillräckligt md alkohol, så ja, visst fan var det alkohol i skiten alltid. snopet kan man tycka.


btw, ska man rulla in på bilddagboken och råkar skriva fel så att det blir BIDdagboken istället, så är den närmast relaterade sökningen: FJORTIS STRING och som två kommer bilddagboken.. är det bara jag eller är det nog med förklaring av bilddagboken?

sigenrat: tina

hola, som man alltid säger när man kommer till kina resturanger..

1. olabandola var inte upp på björnvallen och tränade intrevall.. och hur vet jag det? för det första så sitter ola framför datorn hela dagarna och skulle aldrig orka intervallträningar och för det andra så är det stängsel runt planerna och vi vet alla att du har sett den där bilden på facebook och inte i vårt kära klubbhus.
2. jag tycker att olabandola har veknat. frågan är ju om han har nått här att göra längre om han inte skärper till sig. kom igen nu? c'mon! som jag skulle sagt om jag var lite coolare.

signerat: tina



vad är föresten grejen med att det inte finns några bokstavs-dekorations-alternativ nu förtiden? ALLT JAG VILL ÄR ATT SKRIVA I KURSIVT!

som en pingvin i afrikas torraste öken..

Ett efterlängtat inlägg kan jag tänka mig, har haft mycket i görningen må jag säga! Finns ju absolut inte något att skriva om, tänkte kritisera damernas tidigare inlägg men denna vecka måste jag ge dom en eloge, dom har skött sig exemplariskt dock har fanny vart otroligt inaktiv förstår inte vad det är med dig, har du gått och blivit latare? Jag tror gud är en gubbe som spelar the sims med oss, människor jag tror olabandola är en gubbe som spelar the sims med f.e.s.t Var uppe på björnvallen här om dagen och körde lite intervall träning, fick syn på ett lag foto när jag tittade igenom gamla fotoalbum och fick se denna sköning:
Gissa fejset heter denna tävlingen och jag vill att ni läsare gissar ansiktet som jag precis visade, vinnaren presenteras i nästa inlägg jag skriver. Inga dumma gissningar som Pippi Långstrump eller liknande, det är alltså en riktig människa jag söker. Vem är damen?
Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret

Jag älskar hellre mig själv, än att älskas ut av en dumjävel.

Dålig uppdatering nu på sista tiden! Enligt mina beräkningar beror det på att fröken Eriksson bor i en håla, så undrar ni vart hon är, leta under närmaste stubbe. Och Axelsson har också dragit sig tillbaka för att åka skidor med hela hargshamns-crew i kungsberget, så letar ni efter henne, kolla i närmaste snödriva. Var fröken Eldh är så tippar jag starkt på abbes lya, och jag vet också att hon har spenderat en hel del tid framför datorn, så hon har inga ursäkter till varför inget blogg inlägg skrivits. OM hon inte spelat the sims vill säga.


You know where to find me
Ms Strannermyr

hultsfred avancerar

med hello saferide, peter björn and john samt emmy great.
boom baby


signerat: tina

tåström back on track

är sådär lagom sugen på att befinna mig på cirkus i stockholm den 15 mars, eller vad säger ni? kan väl inte säga att jag är förbluffad av den nya singeln, men faktum är ju att jag gladerligen betalar 350 kronor för att bara höra denna gudarösten tala.





den 13 april skulle det inte sitta helt fel att vara på plats på debaser heller och se yeah yeah yeahs som alltid kommer till sverige.


så hur ska vi finansiera detta.. lite förslag tack? (och vi hoppar 20 kronors fnask skämtet med en gång)

enjoy



signerat: tina

freaking enastående herr adams


En eloge till

Malin och Johanna, jag är så himla stolt över er! I'll love you forever /Sofie

detta är anledningen:


att vi inte har några banners här på bloggen

what's up med minen!?
/elin

dance with somebody

Jag är fortfrande helt jävla proppmätt efter buffén tidigare idag. Vi käkade konstant i en och en halv timme. Sen köpte jag en stor t-shirt så jag skulle slippa spänna in magen, hehe.
Äckligt mätt, bilfärd till ica för att handla godis snart, xbox hos mike.
sug av mig.
/ellanpellanblablblba

lycka är..

..när man sitter och suktar efter glass i väntan på greys anatomy och man i samma stund hör glassbilsmelonin dåna utanför fönstret.
/tina

inte konstigt att man känner sig lite wild/crazy från och till

"Kvinnors hjärnor är så små att de i beteende och intelligens påminner mer om barn och vildar än om civiliserade män. Om det finns en intelligent (det är dock ovanligt) så är dessa missfoster, precis som en kalv med två huvuden". 1879, den franske antropologen Gustave Le Bon
signerat: tina

11:49

Om en månad ska jag testa mitt knä! Och allt går så bra och jag är så jävla taggad på fotboll nu! Nu ska jag möta softie och sen käka kina (inte på kina-thai när personal gömmer sig i garderober) /Elin

filten woha

/elin

Det är svårt att vara en hjälte när ingen ser på

Fick just syn på våran nya bakrund, gillar det! Ger vår sida en lite seriösare touch, respektingivande. Tyvärr förstörde ju herr bandola det med att lägga in "Jag är en godisbjörn" från 2006. Nu ska jag snart in till uppsala med f.e.t så ha det bra alla hjältar där ute (Syftar givetvis då inte på "Hård och hårig" som har fått alldeles för mycket uppmärksamhet för att bara ha åstadkommit lite dåliga försvarsknep mot zombier) Softie

man halkar inte på bananskal...

Konnichiwa  Prive Guten tag Hola Jin Dobre Bon jour Nihao  Moi Hello  Hej  Ztravo!

Usch ni som fortfarande roar er med gymnasiet har sportlov medans en annan sitter på sitt ideella jobb.
Måste även säga mitt i Hård&Hårig debatten, jag tycker om honom eller iallafall från början han gav oss fan
cashar yao. Men nu är han bara hårig tycker jag, och kan glatt erkänna att hans anonymitet än inte är undanröjd. Det glädjer mig lite faktist. Han försöker keep on rooling when other people don't. Sen verkar han kunna jävligt mycket om mycket onödiga saker att kunna. Det kan ju vara bra.

DU vet när man har ställt klockan på mobilen och så ringer den, för en gågns skull så trycker man inte på snooze.
Så man går upp, 9 minuter senare börjar skiten skrika igen. vem fan vill höra sony ericssons väcknings signal en gång mer än nödvändigt? usch så mobilen jäveln rök in i väggen och nu sitter jag här arg. Har bytt alarm signalen nu till My little ponny.mp3, tror man blir på bättre humör huruvida om man har en mera "glad låt" en än "arg låt"
exempel på arga låtar:



exempel på glad låt:


Det finns dock inga proofs på att detta skulle vara sant men jag tror fan att det är så azzoh.





later alligators and crocodiles

nu ska jag spänna på mig mina rosa crocks och äta marmelad.



Olabandola
- Eran solstråle i vintermörkret!

bättre kan du, det här blev löjligt

hård och hårig har en förfrågan på en "vem é-lista" av han själv. så varför inte ge han det tänker jag. vill bara påminna honom att är är det inte så att han och olabandola är samma person så har han inte fått en sån förr, vilket han verkar tro. jag kollade det där nyss, och eftersom att ip-adresserna inte är samma hoppas jag för din skull att du inte är olabandola också. för att byta dator för att skriva en klen kommentar är något vi på fest-bloggen kallar overkill. anyhow, vi kör ändå.

så vad vet vi och vad vet vi inte om hård och hårig?

1. han kallar sig hård och hårig
2. jag hoppas för personens egna bästa att han är av det manliga könet han med, och det tar jag förgivet.
3. han gillar inte zonbier
4. han gillar att inter vinner
5. han är troligtvis schizofren av något slag. eller så har han överflöd av hormoner med tanke på hans humörsvängningar. ena stunden kaxbulan av all times, andra smöret itself. (pms?)
6. baserat på förra ledtråden kan det lika gärna vara en tjej
7. han gillar melodifestivalen och esc
8. han gillar inte mina inlägg
9. han verkar inte vara vänsterpartist
10. vi vet inget om hans utseende förutom att han troligtvis är hård och hårig?
11. han känner oss bättre än vi tror. han vet åtminstone var jag bor

12. han tycker jag är ett fnask och vill sälja mig för 20 kronor (blev något utav en besvikelse av att ingen var intresserad, men livet går vidare)

13. "om du skulle veta vem jag är på riktigt så tror jag att du skulle ändra uppfattning".. med det mena han att han är så pass respektingivande att jag inte skulle våga säga något kränkande till honom, irl så att säga.
14. han hävdar själv att han oftast är ironisk, men förstår inte andras ironi
15. han verkar inte komma från alunda, för alla som tillhör sammhället vet att det kallar "raggarbusskuren" och inte "flame busshållsplatsen"
16. han antingen spelar innebandy, eller är besatt av något närliggande lag som han alltid åker och tittar på

that's it
vi kan nu konstatera att vi faktist ärligt kan säga att vi vet inte vem hård och hårig är. han är helt eneklt för lömsk och en aning feg för att lämna ut lite mer klara uppgifter. nej tacka vettja olabandola för hans givmildhet.

signerat: tina


inter-milan 2-0

45 minuter kvar
dam dam dam det luktar ligatitel mina herrar


fes to the t


back on track

jag älskar mitt meningslösa liv

tina


Simple minds

Först vill jag tacka olabandola för de otroligt användbara tipsen, verkligen. Och sen så vill jag bara säga att jag tycker "Hård och hårig" enbart verkar vara jävligt hårig, så leave britney and f.e.s.t alone.

Alla besök bereder mig glädje. En del när de kommer, en del när de går.
Sofie


Vaken med olabandola

Hej slask, smuts & co.

vet att du läser bloggen göran, så här kommer resultatet : 2-1 till kreuger som efter en defensiv andra period lyckades kvittera mott moeller.

illest  Hård&Hårig, tack för dealen, tack för att du alltid ställer upp när jag frågar dig saker, som de där med zombiesarna.


areyoureadyroys sparkonto, tack vare illest.blogg.se
Har även lagt in pengarna här från alla donationer som har kommit in.
Damerna har än inte tillgång till detta, då jag anser att flera av dom inte har uppnåt
den mognad och diciplin som krävs för att andvända internet banken.




Jag vet precis vad ni tänker fråga i kommentarerna, hur gör man då för att försvara sig som människa mot en vampyr?
jo, svaret finner ni här! tack illest.blogg.se a.k.a Hård&hårig för bilderna

1. seize the vampire's wrists and twist them out and down
.
2.drive your forehead into the vampire's nose

3.strike the vampire in the throat



Han är HÅRD, han är HÅRIG. fucking illest.
duuude!






/ Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret!






en applåd för england

som vi alla vet, hör och häpna, snöade det i england för ett par dagar sen. (ca 1,5 vecka kanske) till att börja med blev allt, och då menar jag verkligen allt, inställt! inga flyg, inga bilar ute på vägarna, inget öppet, alla stannade hemma, you name it.

okej. tänker jag, det är konstaterat sen länge att det är puckon vi pratar om. men att dom inte ens kan hålla landningsbanan ren är väl att göra sig själva till åtlöje som aldrig förr. där trodde jag ärligt talat att "the botten is nådd" så att säga. men icke sa nicke, då rullar jag in på den här hemsidan, som är en blogg som uppdaterades i stort sätt varje minut om vad som pågick ute i "snöovädret". delvis rätt läckert, men vad är nu detta: 

lite tips om hur man går på en isig gata sitter aldrig fel..

"If you're facing an icy walk to work today, remember the Boston Globe's advice: waddle like a penguin."




det första man tänker på är att man ska gå på som en pingvin. jaja, det självklara valet. helt klart.
räck det inte med att dom alltid skämmer ut sig i eurovision song contest liksom?


signerat: tina (med way för mycket bussväntartid)

but-ton-de-mas

några bra saker är ju att..
1. det är sportlov!
2. på lördag är det cup i östhammar
3. på torsdag ska jag åka skidor med fanny (och hela hhg)
4. det är fredag
5. på lördag är det alla-hjärtans-dag
6. på alla-hjärtans-dag har jag egentligen namnsdag. ska firas!
7. det är nya möss i skolan = sweet
8. heffa har äntligen gått hem
9. idag fick vi gratisgodis i skolan och elin fick tre gelehjärtan i sin påse, medans fanny fick närmare 8 PLUS ett chokladhjärta. vilket ledde till att sofie och elin blev skitsura och kolla snett på fanny resten av dagen.
10. idag rockade jag som amman och benvolio i pjäsen romeo och juliet aka hanfalen och unghöken.

och ett par negativa saker är..
1. jag har slutat men får sitta och vänta på äckelbussen i en timme och 20 minuter till
2. jag måste befinna mig i östhammar 07.15 imorgon bitti
3. det står massa konstiga saker på tavlan och jag förstår ingenting (troligtvis arabiska, kinesika och japanska, men vad vet jag)
4. imorgonkväll spelar hello saferide i gävle och jag har inga/ingen som vill åka med mig
5. när jag väl är hemma kommer jag få vänta i år och dar på mat
6. jag måste städa mitt rum om jag vill undvika att bli strypt långsamt

ÖVERVÄGANDE BRA! WOHO NU ÄR DET F-E-S-T

6 obestridliga sanningar:

1. du kan inte nudda alla dina tänder med tungan.



2. alla lättlurde idioter har nu testat detta-




3...och upptäcke att sanning 1 inte stämmer..samtidigt som de konstaterar att de är lättlurade idioter, eftersom de testade




4. du flinar lite idiotiskt för dig själv nu




5. snart skickar du detta vidare till en annan lättlurad idiot




6. du flina fortfarande idiotiskt


kalla mig lättlurad idiot!




signerat: tina


Loveli

Hahaha, smyger in diskret på varenda bild. Den sista bilden är outstanding! Vet inte om det bara är jag som tänker på Tina när jag ser honom?



Soffan

uppdatering

jag vet inte med s, men var hon hemma idag blev det bara f-e till att hålla stämningen uppe i skolan idag för jag var då inte där.


konstatering:

äter man en hel limpa mår man inte särskilt bra, och det är förövrigt inte ens gott. stupid

tina

tillägg: det röda har inget att göra med om vi är vänterpartister eller inte, det är en hyllning till alla-hjärtans-dag som jag vet att vi alla gillar egentligen.


åt precis gul snö..

så-s nu har jag precis ätit gul snö, kommer ett låååååångt inlägg senare men under tiden får ni nöja er med lite "det ryktas"

Det ryktas om att f-e-s-t tjejerna bara var f-e-t tjejerna idag i skolan, olabandola vet allt.

Och till föregående skrivare vill jag bara säga, må lössen från tusen kameler falla över dig, sluta klaga på olabandolas inlägg och sluta ta dom seriöst. ät löss ditt löss.



/Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret

Redbull ger dig inte vingar

Jag ser på olas lista med höjda ögonbryn och ironi i min blick. Rymdfarkoster, Discovery channel och luftballonger? Vi hade kunnat se vad som finns "där ute" utan någon jävla farkost, med kameror och satelliter osv, så det var ett dåligt argument. Och Discovery chanel har visst reklam, och survivorman är enbart fake.. Och lufballonger? Den där "gud vill inte blabla" funkar inte, för utveckling är något som ingår i livet. Men jag kan iallafall konstatera att Ola är

1. Från stenåldern
2. Fet (microvågsugnen på första plats)
3. Häst-tjej

En humla kan inte flyga, men det vet den inte om så den flyger ändå
Softie

UTAN....

Visste ni att utan:

Jonas Alströmer hade vi aldrig fått äta potatisgratäng

Utan

Karl XII hade vi aldrig fått ätit koldålmar

Utan

Hans Karlsson hade vi inte haft s.k rullbälte i våra bilar

Utan

Carl Munter/Baltzar von Platen hade vi inte haft kylskåp



Och så även Olabandolas personliga top 5 moderna uppfinningar/top 5 äldre uppfinningar

På femteplats på top fem-listan finner vi inget mindre än 811:an, vad hade vi gjort utan detta ädla färdmedel som tar oss dit vi vill, om det så är 02:20 hem från stan eller till öregrund på sommaren.

På fjärdeplats har vi kärnkraften, den skapar jobb, den skapar värme, den har otroligt många fördelar,
*Kärn kraft är mycket miljövänligt så länge det inte inträffar olyckor med radioaktivt avfall.
*Kärnkraften är billig i drift och ger väldigt mycket energi
*Kärnkraten avger inte giftiga gaser till atmosfären
Denna blogg är politiskt oberoende.

På tredjeplats finner vi rymdfarkoster, vad hade vi gjort utan att ha någon som helst vetskap om vad som finns där ute?
Och med hjälp av moderna tekniker så som sateliter osv osv så kan vi nu sakta men säkert börja utforska detta mysterium som i tusentals år har förbryllat oss människor.


På andra plats finner vi Discovery Channel, detta är då min personliga åsikt, helt seriöst den ger oss kunskap som ingen annan ger oss, den visar program medans andra kanaler har reklam, den visar oss how to survive and what life is all about. Discovery is the shit.

*trumfamfar* på första plats.....

MICROVÅGSUGNEN! Helt otippat tänker vissa, vad skiljer då mikrovågsugnen från alla andra köksredskap så som brödrostar, varmluftsugnar och fruntimmer, jo den är tillgänglig 24/7. Du kastar in det du vill ha värmt, du vrider eller trycker på 2 knappar, och X antal minuter senare så har du varm mat, som nylagat.




Ola listar top 5 på omoderna uppfinningar

På femteplatsen finner vi tändstickan, i tusentals år hade människor levt i ovisshet om att man med bara några grundämnen kunde skapa en låga, som så starkt kunde brinna att den kunde sätta eld på en pappersbit. Så sent som 1844 uppfanns säkerhetständstickan av en svensk och efter som det fanns ett sånt brinnande intresse för eld så går det än idag ganska bra för tändstickan.


På fjärdeplatsen finner vi Hästen, ett av våra första fortgående färdmedel, förutom att man kan titta på dom så luktar dom illa.
Vissa sätter sig på ryggen och rider, men hade gud velat att vi skulle komma fram fortare hade han även gett oss fyra ben.



På tredjeplats runstenar, denna ädla vikingakonst, som i vår historia har haft STOR betydelse. Det är mer än ett livstecken från vikingatiden, det är även en underbar konst form som jag själv uppskattar.


På andraplats kommer inget mindre än luftballongen, den uppfans redan 1785 men är än idag återkommande i vissa sammanhang. Hade gud velat att vi skulle flyga, hade han självklart gett oss vingar, nu för tiden har vi ju redbull(thank you god)


På förstaplatsen pam pam pam pam
Saxen, handsaxen fanns redan i sverige på 800-talet men tecken finns på att saxen även fanns f.k.
Vad hade vi gjort utan saxen, den klipper vårat hår, vi gör illa oss på den, vi lär oss behärska saxen redan från barnsben, vi kan klippa sönder saker, vi kan göra ett snöre till två, vi kan ja vi kan fan göra allt med saxen.





Olabandola checkar ut, han har redan gjort sin debut, han kastar sitt spjut i ett Deer, han får mat och ola ler.(foe you ragz)




Olabandola - Eran soltråle i vintermörkret


heartbeats

å! vad längesen det var jag bloggade.

1. jag äääääääskar att sjunga singstar
2. tina tvingar mig att gymma
3. min dator är jätte seg
4. prov/inlämnings-hysteri

där var anledningarna

nu ska jag gå och förbereda mig lite för att skriva en uppsats - på spanska.
och johan, ha så kul med alberto!
elin

facebook när det är som bäst

johan "henk" henriks ska till people på fredag och det ska alberto med. hoppas ni får kul tillsammans



tina


jag är inte den som är den

men denna "hård och hårig" verkar ju helt pantad om ni frågar mig. och ja, du har helt rätt. skulle aldrig i mina vildaste fantasier våga använda mig av ord som "kukhuvud" eller "fittluder" irl, så att säga. nej ursch så outbildat och vulgärt.

ett tips till nästa gång du försöker få våran respekt, eller vad det nu är du försöker uppnå. använd dig inte, jag upprepar, inte av petter

howdy
signerat: fes to the t


man blandar lätt ihop ladan och lux

om jag ska vara helt ärlig så förstod jag inte vad "hård och hårig" ville i sitt mail förutom att citera petter då stora delar av texten försvunnit. och nej jag var verkligen inte på gimos enda, och pinsamma,  hålligång (heaven vs hell party), jag var dock i gimo framåt morgonkvisten hos lux. / f to the est

inferno

Hola a todos los lectores! Olabandola aquí para escribir un poco!

Det börjar bli torrt med inlägg och även med läsare, har ni tappat stinget giiiiirls?
Eller är ni bara sjuuuuuuuukt taggade på att dra till de varmare breddgraderna?
Inte helt fel, även jag har bokat resa visa nazar några gånger, funkar bra dock flyger
dom sina plan genom andra mindre lokalaflygbolag och
 kan därför medföra vissa förseningar, men jag önskar er all lycka!

Det ryktas om att mrs F här på bloggen deltog i winter vs hell, kan någon annan bekräfta?

hur som haver, jag har blivit kontaktad på min mail av hård&hårig, som driver bloggen
 illest.blogg.se, han bad mig framföra följande:
___________________________________________________________________
Från: HÅRD&HÅRIG ([email protected])


Skickat: den 25 januari 2009 23:33:12
Till: Ola Band Dola ([email protected])






Hej Ola!
Eftersom tina inte verkar lyssna på vad jag har att säga så vill jag be dig om en tjänst,
 givetvis kommer du få betalning för detta,
Priset är ditt.
Jag förstår att du har tillgång till bloggen och därför vill jag att du publicerar detta:

"Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Hennesy moet i mitt glas nu, det går bra nu.
Rysk kaviar på mitt fat, det går bra nu
det går bra nu, kompis det går bra nu.
Jag sa pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Grabbarna är med när jag drar, för det går bra nu.
Släng upp en hand om du känner det går bra nu,
det går bra nu, kompis det går bra nu."


nej just ja, det var ju min blogg som det rullade in cash på, SORRY!

________________________________________________________________________________

Ps. Skicka ditt kontonummer så sätter jag in pengarna, vill du bara anonym
 så andvänder vi paypal.
Hälsningar
Hård&Hårig - Illest.blogg.se - din stekare i bloggvärlden


Ledsen tjejer, jag var tvungen, jag gör det för våran skull,
 vi måste börja håva in storkovan med stort $.



/ Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret


tack tusen apor

http://www.1000apor.se/blogs/schulmaster/dagens-dare-%E2%80%93-den-drogade-6-aringen

"Lillpojken har varit hos tandis och blivit bedövad. Det gör att han fäller följande underbara kommentar: "Why is this happening to me?" Han säger också: "Is this gonna last forever?" Han säger andra saker också. Och skriker. Det är riktigt roligt, faktiskt. "

jag skrek av skratt ungefär lika högt som han låter vid höjdpunkten ca 50 sekunder in i filmen / f to the est


tack tusen apor

http://www.1000apor.se/blogs/schulmaster/dagens-dare-%E2%80%93-kvinnan-som-fick-en-klapp-pa-huvudet-och-lekte-doeende

d to the ramaqueen / fanny

tack tusen apor


"Jag kan inte bestämma mig om det är bra eller dåligt att se ut som en  snopp i huvudet"

 /  f to the est

Sluta aldrig skratta

Tänkte uppdatera lite om gårdagens bravader! Jag var hos Mathilda, och Öregrund är inte helt dött på vintern. Har två trevliga minnen att skratta åt också, ett med stefan och en annan person, bara så du vet så skrattade vi med dig, inte åt dig haha! Och det andra med julie och mathilda, behöver inte gå in på några detaljer. Var också trevligt att mötas av babyborn och syrran som låg och härmade mig som liten hehe.

Sen ryktades det om att Elin varit på en fest där man hade behövt vara överdrivet full för kunna uppskatta den. Saker som ren sprit, jäst vin och jummen öl fanns att välja mellan, schtek. Det ryktades om att Fanny köpt en ny mobil och det ryktades om att Tina smidit planer för bl.a utlandsresor och denna blogg.

Sen ett stort grattis till nicke, nitton är kanske en värdelös ålder men du slipper iallafall en döskalle-ring, konstig sko eller bite me halsband den här gången!



Ha det bra,
Softie

respekt



signerat: tina

grått ute, grått inte, snö, slask, regn, snö, slask, mörkt.. men vad gör väl det?


om man kan slänga på den här dängan när man vill och dessutom när figo i samma veva dunkar in 2-0 en fredagkväll halv 8. halelulja

smickrad som aldrig förr

" haha söta lilla tina, lätt att vara cool bakom skärmen? om du skulle veta vem jag är på riktigt så tror jag att du skulle ändra uppfattning, och nu på med facit i hand så skulle jag gärna vilja ha en förklaring varför jag är ett fittluder/kukhuvud?

"ag klickade in mig där av misstag nyss, och jag gör inte om det frivilligt. orespektingivande och jag skäms lite halvt." Ändå läste du mina inlägg? Jävla simultansförmåga antar ja? Om du hinner läsa allt utan mening?

Tina axelsson du kan tagga ner lite, jag är oftast ironisk med det jag säger.

/Hård & Hårig "

nån tycker att jag är cool och söt. jippikayey motherfucker. Harö tögömmi?
signerat: tina

The pilot

Dagens plus är att jag är friskare nu! Och sen givetvis att jag blev puttat i skolan, tur att jag hade min vinterjacka på mig som räddade mig från total black out.


Dagens minus är att jag är så himla nyfiken. Och jag kommer inte sluta vara det heller. Så lika bra att alla berättar allt dom vet för mig haha.


Och dagens superplus är resan. Om jag aldrig varit kär innan så är jag fanemig det nu. Mitt största hopp ligger hur som helst på Anna och Per 70 bast, ni måste återvända i år igen om det ska bli något drag!


Förresten håller jag med Tina. Hård och hårig, ha så kul på ladan ikväll.

Men håller givetvis inte med henne om "kasta frukt" klippen. Jag förstår inte hur man kan ha sett dem och inte tycka att det är roligt? Måste vara något allvarligt fel, något kromosom som saknas eller dylikt.

inhopp/påhopp/intrång: kasta frukt är ett mästerverk. var ni har varit senaste århundradet kan väl du svara på? /tina

Vi ses på andra sidan jorden

Softie


http://open.spotify.com/track/3LbhBntKSGGqQy1Hr8SoA4

tidningen moore är min nya passion och jag funderar stark på att fixa en prenumeration. visst kan man tänkas tycka att tjejerna i den är onödigt överflöd i den här skrattfesten (ja), men dom kan väl få vara där och dom kan väl få tjäna pengar på vad dom gör bäst. rättvist och acceptablet. detta är betydligt bättre än sunk-elle tidningen som jag tvingade mamma att köpa till mig idag. allt förgäves.

deras "stora grabbpriset 2008" i decembernumret (möjligtvis januari), var ett rent mästerverk. som t.ex.
årets med oväntade flytt - christian wilhelmsson flyttar till saudiarabien (onekligen oväntat)
Årets obehagligaste hemmafixare - österrike (där alternativen var, österrike, äntligen hemma, roomservice och nått mer)
årets naturkatastrof - blindinbella blir myndig (i kamp mot jordbävning i kina, övervämning i indien mm.)
guld helt enkelt, se själva.

annars har jag troligtvis ätit den godaste middagen för iår - kycklingpaj ala tina med mamma, och nu ska jag softa framför tvn hela kvällen med sånna där stjärnchips som är djävulskt goda men som man av nån sjuk anledning inte köper. (mycket troligt att det beror på att påsen är mindre och samtidigt dyrare än alla andra) ni vet dom som även finns i hjärtan. sånna hjärtan som man skulle köpt om man planerade att ha en alla-hjältans-dag-fest eller dylikt. som på tal om det är nästa lördag.



förövrigt kan jag inte förstå att hela jordens befolkning verkar ha missat "kort-dialog-kasta-frukt-i-ansiktet-filmerna. vad är det här, 1943?

är man igång så är igång så jag vill passa på att tillägga att jag inte alls gillar mr hård och hårig, som verkar ha fått för sig att han är någon slags övermänniska och vet lite mer än övriga levande. nej ursch, kukhuvud kallas det tror jag. (möjligtvis fittluder)
samma man har tydligen försökt få en date med oss, ikväll på heaven vs hell festen i gimo, genom att skriva det i sin blogg. lets face it, INGEN (lägg märke till att inte ens caps lock räcker för att visa hur mycket jag vill betona ingen) läser din blogg. hur mycket du än försöker marknadsföra den på våran bekostnad. jag klickade in mig där av misstag nyss, och jag gör inte om det frivilligt. orespektingivande och jag skäms lite halvt.

rättande av missförstånd:
1. olabandola har inte tagit över, han gästbloggar
2. fanny elin sofie och tina har inte tappat udden
3. fanny elin sofie och tina försöker inte bli några blondinbella x4 (stupid-ass-idiot. jag säger som mooreläsarna att årets naturkatastrof är att kvinnan blivit myndig)
4. tina puttade inte ner fanny från stolen idag, hon hamnade på golvet alldeles av sig självt

det ryktas om att:


olabandola och hård och hårig (aka?) sköter affärer i alunda


fest har tagit sitt förnuft till fånga (ännu inte övertygade) och insett att turkiet kanske är bättre än zakynthos trots allt

kitty kommer att vinna lets dance

moí borde deltagit i på spåret

sara och tina kommer ha en sjujävla början på sommarn.


respekt systrar
signerat: tina


Ironi, youtube samt en gnutta rättelser

elo my dear!

Tina, varför ska allting vara så himla häftigt, kan du inte slappna av i ax(elsson)larna och njuta av dom "moments" som läsarna får av mina underbara inlägg, slappna av och njut av mina inlägg, liksom jag njuter av dina. Varför kan du inte bara respektera mig som den olabandola jag är, det räcker med olabandola det behövs inget mer, jag föddes när jag kom in på bloggen, och lämnar er när jag lämnar bloggen. Jag är inte ute efter någon bekräftelse på att du är missnöjd med mina inlägg, för det förstår jag, ragz gillar dom till 100% och på tal om ragz, så är det dags att du hittar en praktikplats snart..

Eftersom jag lade upp igår kväll uppskattades så kommer här en ny,






Nåväl. imorgon smäller det. winter vs hell, ska bli spännande, har köpt ett par string tanga och bad farmor sticka ett par raggsockor för tassarna, kommer investera i ett par Crocs för att höja fest känslan.


Det ryktas om att fan-cluben Olabandola på facebook bara blir störe och större för var dag, dock kommer jag inte bli medlem förän vid ett senare tillfälle allt för att så länge som möjligt njuta av min anonymitet, då jag säger vad jag vill och gör vad jag vill.

/Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret

våld ta ren, nej jag menatte voltaren

jag sitter och hänger

på min lillebrors dator medans han är inne på hans msn. Då heter en på hans lista såhär:

ååååååå hammarby ååå hammarby alla krossar vårat gäng får aldrig tre poäng!!!!!

hejjar den på hammarby!? Eller hatar den hammarby!?
Elin

Jag skulle kunna slå ihjäl dig, men jag är djurvän

Måste lägga in ett till grattis inlägg till mannen myten legenden, tjejen med stort t, ni vet vem jag menar :)

Grattis på 18årsdagen Sara Stefan Persson, Keep on shining!

/ Softie och f.e.t

om man har 4 frågor på ett prov, med 5 svarsalternativ på varje. vad är så sannolikheten att man prickar in 2 rätt om man chansar hejvilt?

jag är ledsen om vi fått dig på villovägar för faktum är att hultsfred är beslutet sen år och dar. sen att fanny elin och sofie inte vet är en annan femma. deras ovetande beror dock absolut inte på bandsläppen vad jag förstår. ..onödigt arbete!


signerat: tina

breathe me

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

+
skjuts hem om 10 minutos
   färga slingor idag
   kruksallad befinner sig i kylskåpet
-  as flottigt hår
   jeansen gör ont på höfterna
   inget gjort på samhället.

Nåväl.
Elin

Jävla fågel

Hahahaha, klippet "fruktsoppa" var fan det roligaste på hela dagen! Skrattade tills jag började grina. Det som lätt kommer tvåa på "roligast på hela dagen" listan är detta:

ZankE | säger (14:32):

ska fan slita ut alla mina tänder å byta namn till leffe

Sofie säger (14:32):

hahahahah

Sofie säger (14:32):

va ska de va bra för?

ZankE | säger (14:33):

Testa nått nytt

Sofie säger (14:34):

vaaaaafan zanke, klipp dig eller nått, dra inte ur alla dina tänder haha

ZankE | säger (14:34):

ja klippa mig måste ja

ZankE | säger (14:34):

jävla mopp på huve

ZankE | säger (14:34):

har mer hår än dig.

Snacka om att spåra totalt hahaha!

Peace
Sofie


motvilligt har mrs redhead & mrs T accepterat mig...

one two three selemaki poika.

Förlåt tina, inte syntes det till någon present idag i skolan, och inte imorgon heller men jag lovar att om jag inte blir busted efter helgen så kommer presenten komma upp snart.


Jag har nu blvit mer eller mindre accepterad av the ladies och kan snart inleda fas 2, att börja blogga-4-real, äntligen är jag en i gänget.... kuul. inte kuul inte kuuuuul.
Iallafall har mer kvar att ge, så till all kramsnö och kissnödiga hundar, IM ON MY WAY!

Det ryktas om att det råder splittrade meningar i fest gänget, om vilken festival som gäller i sommar
Så jag tänkte berätta lite hur jag tror damerna tänker,
Själva matchen Hultsfred - Peace and love, är lång ifrån avgjord, Peace and love började med att offensivt, redan i ett tidigt stadie i matchen vara först med bandsläpp, efter några veckor släpper även hultsfred till och kvitterar, spänningen stiger runt om i landet och man hör hur folk jublar i bakgrunden, hultsfred satte upp en imponerande start elva med The killers som forward, Regina Spektor som höger mittfält, medans winnerbäck kör deffensivt på mittfältet. Timbuktu går på backlinjen och det är roligt att även hultsfred har köpt svenska spelare. För med sig har timbuktu: Takida på höger backen. Sonica Syndicate vänster back samt krunegård mitt back med Timbuktu. Anna Ternheim börjar på bänken tillsammans med The heart string från England.
Peace and Love började med att dominera första halvlek, men spelande tränare Håkan Hellström presenterade en ny startelva innan andra avspark och då de resterande 45 minuterna just skulle börja spelas, Håkan Hellströms speluppställning var viktig, för hultan hade precis kviterat med The killlers och peace and love visste redan då att matchen skulle vara körd ifall dom inte satte upp en ny start elva, namn som Slagsmålsklubben, Dia Psalma och Stefan Sundström fick vi se på backlinjen, medans The Stranglers som hade med sig Turbonegro, fick agera mittfält, en fin uppställning säger Håkan Hellström och flinar.
På anfallet har vi namn som Hello Saferide och Promoe, dom backas upp av Jerry Williams som kommer gå mer defensivt vid anfall.
Slaget är långt ifrån förlorat för Peace And Love, the killers höjde dock oddsen på hultsfred men efter bandsläppet i Tisdags fanns det inget tvivel för många av besökarna.

Oddsen :
2009-02-05 / Matchodds   1 X 2   
00:20 +0

Ska bli en rolig match, får se vilka som vinner, dock tror jag på Peace And Love stenhårt, men efter hultans kvitering med killers på topp så ska det bli en spännande match!
smaskens säger jag!



Godnatt kära bröder å systrar och alla hudar!

/ Olabandola












uppmuntran a la stenmark

jag vet inte hur det är med er andra, men jag behöver bli lite uppmuntrad och har beslutat mig för att låta jan stenmark göra jobbet.


/ f to the est

Start me up



Skööööööööööööööön

Sen så tänker jag stryka elins "hoppas det suger utomlands" lista, för det kan inte suga. Det blir vad man gör det till, och till att börja med så ska vi åka flygplan, och det ska bli så jävla spännande. :)

Soffan

http://www.mtv.com/ontv/dyn/the-city/series.jhtml

7:e avsnittet av The City har kommit ut nu och Fanny och Tina är as dryga och kollar efter hotell till turkiet.

Jag hoppas att det kommer att regna
Jag hoppas att vinet och ölen är as äcklig
Jag hoppas att det är långgrunt som fan så man knappt kan bada
Jag hoppas att det finns ormar på hotellet

Jag hoppas att Olabandola stalkar dom även där för hur fan ska jag klara av honom ensam!?!?!?!??!?!!
Elin

och abbe, ring mig!

We learned more from a three-minute record than we ever learned in school

inte för att citera, mer för att hylla och hålla med


(för övrigt är jag extremt besviken på olabandola att jag ännu inte fått nån present. skärpning)

signerat: tina


Du sa du vet vi väntar på ingenting, du vet ingenting väntar på oss

Jag är så himla avundsjuk på alla som är i skolan. Eller vänta lite, det är jag inte alls. Nu ska jag måla klart tavlan så den blir klar till xxx födelsedag och ta ett bad. Vill jag inte hellre "sitta i skolan och leta reda på fakta om Baskien och Eta"? Nej, faktiskt absolut inte överhuvudtaget.

Stay black
Sofie


ZUBEROA

Nu sitter jag i skolan och letar reda på fakta om Baskien och Eta. Ointressant och okul.
Men vad gör man inte.

Imorgon börjar jag 13:00 i skolan vilket äger!

Igår fick Abbe sin nya säng, nya byrå och sitt nya tv-bord vilket resulterade att jag fick spendera hela min plugg-fira dag att skruva, lyfta och spika. Men snygg blev det. Och as skönt att sova.

Nu ska jag kila iväg till Matte-Lars,
Elin


Here we go again

Kom just hem och ser till min besvikelse att damerna nästan lyckats avslöja mig, inte.
Hur i h-vete kan ni blanda in mig bland gimo bor? Gimo bor klarar inte av det jag gör.
Jag ger er ett försök till och kanske kommer det även finnas en present i skolan till er imorgon, kanske. Men mer info om det senare.

Mvh Olabandola med familj

Now that's what I call music

Eftersom min fritid utökats nu när alla går i skolan/jobbar och jag är hemma så kan jag ge er en hjälp på traven med den ökända listan!

Jag tar först bort de mest otroliga, och sen så kör jag en enkel ja/nej + bevis.


Joel Siitonen - Nej. Bevismaterial: Österbybo

Sebastian Söderberg - Nej. Bevismaterial: För pressat tidsschema.

Rasmus Owenius - Nej. Bevismaterial: Logik?

Hannes Lagenius - Tveksamt. Frågetecken: Finns det ens datorer där han bor?

Axel Johansson - Nja. Bevismaterial: Skulle inte kunna hålla masken

Andreas Jansson - Tveksamt. Frågetecken: Kan han skriva så långa inlägg?

Viktor Johansson - Nej. Bevismaterial: Skulle inte heller kunna hålla masken

Oskar Häggkvist - Mest troliga. Bevismaterial: Mest otroliga

David Gustafsson - Tveksamt. Frågetecken: Gimobo, allt som behöver sägas

Jimmy Forsman - Nej. Bevismaterial: För osmart

Gustav Cordoba - Nej. Bevismaterial: Skriver som en turk enligt fanny

Niclas Östlin - Nej. Bevismaterial: Satt på bussen under ett av olabandolas ökända inlägg

Det lämnar Hannes Lagenius, Andreas Jansson, Oskar Häggkvist och David Gustafsson kvar. Och eftersom det inte skulle förvåna någon om det här vore en gimo-kupp så är oddsen inte på Oskars sida, så jag stryker honom också.

Nu är det nära, men nära skjuter ingen hare.

Xoxo Sofie


Kc & the sunshine band

Jag vet inte vad som händer längre, men "hård och hårig" ska tydligen ta över internet nu, jaha? Till att börja med så ska han/dem/det gå på "Heaven vs hell" så man kan klargöra att han gillar att gå i stringkallingar, t-shirt och strumpor.
Respekt? Well, you tell me.
Förmodligen är det Ola scizofrenen bandola som bara har kommit på ett nytt alias.
Spårat? Ja vad annars.

Förövrigt är jag sjuk, influensan drabbar även den bästa till slut. 

Hörs senare,
Softie

kvällqwizten

Vi tänkte bara säg godnatt och tacka tina för dagens försök att avslöja Olabandolas identitet.
Vill även tacka Ragge som ställt upp för Olabandola genom att skapa en facebook-fan sida.
Här finner ni länk:  http://www.facebook.com/pages/Olabandola/52073962370


Signerat: Jimmy WestLund, Henrik Sundell, Joel Siitonen, Sebastian Söderberg, Rasmus Owenius, Sebastian Matsson, Johannes Lozán, Hannes Lagenius, Axel Johansson, Andreas Jansson, Viktor Johansson, Magnus Johansson, Daniel Hiding, Oskar Häggkvist, David Gustafsson, Jimmy Forsman, Alexander Engberg, Johan Ericsson, Daniel Cordoba, Gustav Cordoba, Niclas Östlin.



Det som passar Babylon passar inte oss



Den här låten är glädje på hög nivå, liten eloge till nicke som hittade den. Bättre än Westlife om vi säger så..

Sofie

So little time, so much to do

Och ändå har jag tid att lägga upp en bild på den bästa fotbollsspelaren genom tiderna:

Här har ni Fanny "Hård som sten" Eriksson i toppen av sin karriär:





Varför slutade du egentligen spela och börja rida Fanny?

Ses på planen!

Soffan

Woho

Jag finns inte med bland namnen, jag såg inte Olabandola någonstans, mitt andra jag fanns med men inte Ola-jag:et. Men du talar emot dig själv Tina, här om dagen sa du att du visste, att det antingen var en person eller tre, jag tittar och tittar men hur jag än kollar så ser jag 21 namn, inte tre.

Jag bryr mig inte ifall ni kommer på mig detta var bara kul, vissa verkar ta det skit seriöst vilket också är überkül!
Och kanske är det bäst/roligast för alla ifall Olabandola inte blir avslöjad? Det är lite spännande, kan tänka mig att det disskuteras vilt idag i Sam-07 om vem det kan vara.


Och mrs T jag har aldrig behövt få det bekräftat för mig att jag är respektingivande, jag har redan fått fans som mr RAGZ som stöttar mig till 100%.



Gillar det där med gissningsleken, det kan bli kul, även om jag inte kommer säga ifall ni svarar rätt eller inte, konkreta bevis behövs för att verkligen veta vem det egentligen är, gissa kan ni ju göra bfnv(bäst-fan-ni-vill).
Jag är trevlig numera och hoppas på att även ni är trevliga tillbaka. KARMA


Frågan som jag kan tänka mig att många ställer sig är, om olabandola verkligen
sitter vid datorn 24/7, hur gör han då för att hålla sig i form?


Datorn är från Alina Systems(8999kr) och Springbandet ifrån Stadium(3999kr)



Föresten tina, passande med thåström, nu kommer en liten ledtråd, min skapare gick tidigt 60-tal i samma skola som denne man.

Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret

[email protected]


för att inte avslöja allt för mycket..

..kan jag ge er några alternativ av olabandolas, och jag försäkrar er att han finns med här. (jag inser uteslutningsmetoden säger sig självt i många av fallen, men vi kör ändå)

Jimmy Westlund

Henrik Sundell

Joel Siitonen

Sebastian Söderberg

Rasmus Owenius

Sebastian Mattsson

Johannes Lozán

Hannes Lagenius

Axel Johansson

Andreas Jansson

Viktor Johansson

Magnus Johansson

Daniel Hiding

Oskar Häggkvist

David Gustafsson

Jimmy Forsman

Alexander Engberg

Johan Ericsson

Daniel Cordoba

Gustav Cordoba

Niclas Östlin

plötsligt var olabandola inte så respektingivande längre, men för att göra det hela lite festligare kan vi ju ta en gissningslek.


lite vett i vintermörkret
 

signerat: tina

Monday

Jag vet inte hur pressat schemat kommer bli imorgon med skola, simning och mattepluggande (och nej jag är inte orolig inför matteprovet, så dina rykten kan hänga sig tinkerbell) så därför vill jag hälsa grattis till Åsa från hela fest redaktionen! (Och kanske ola, vem fan vet vad han ingår i nu för tiden?) 18 år, välkommen in i klubben pal'!

Imorgon är det en ny dag, så keep it up sunshines.

S


[email protected]

Fancy, jag kan skippa dom långa, om du skippar dina inlägg där hälften av texten är direkt kopierat från wiki, det hade räckt med att du skrev Stockholms syndromet, så hade vi som redan visste innebörden inte behövt läsa den onödiga informationen du kopierat, och dom som inte visste vad inebörden var hade själva kunnat googla det. Irriterande. Och jag ska skärpa mig, det går åt mer ström ju mer man skriver vilket resulterar i mer utsläpp, lite långsökt med sant.

Och Tina, jag tror inte jag är en del av fest, jag vill inte va en del av fest. Jag har som du kanske märkt bjudit in mig själv till att skriva på bloggen, du borde vara mig evigt tacksam att jag gjorde den bloggen värd att läsa.
Era intagningsprov frågor kan dra någonstans där solen aldrig skiner, oldabandola behöver inga krav för att få sin rätt att skriva, i do what the fuck i want to do.

Det är bara att acceptera att jag är här för att stanna, för att då och då förgylla läsarnas vardag.

För lite deeptalk finns jag nu även som msn, [email protected] och precis som Elin eller Tina tidigare klartgjort så är jag online 24/7.

Det ryktas om att Elin pluggar spanska.


Olabandola - Eran solstråle i vintermörkret

100

Det ryktas mycket nu för tiden. Kanske lite för mycket, här kommer därför lite säkrare fakta och slutsatser efter helgen. Jag, tina, har fått det ännu mer bekräftat att det är hur skönt som helst att vara själv! Sofie har ställt upp på familjen i helgen och känner sig lite orolig över matteprovet. Elin är svår att nå dessa tider. Fanny har ett komplicerat dilemma framför sig. Olabandola har tappat sin charm och tror tydligen att han är med i fest trots att han inte ens klarade de första 3 intagningskraven. Signerat: tina

if i wasn't married to the street i would marry you

jag tycker att hela denna situation känns lite som stockholmssyndromet (Stockholmssyndromet är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna mot  sin vilja - fångar - utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna. Denna solidaritet kan ibland bli en riktig delaktighet, med fångar som hjälper kidnapparna uppnå sina mål.   tack wikipedia för att du hjälper okunniga förstå). och till olabandola himself: snälla skippa inläggen som är längre än en jan guillou roman och genom att prata så långdraget om tibia förstör du andras uppväxt också. / fancy

Tv

40 minuter kvar tills mythbusters på discovery, anar att många av er är vakna, väntandes på ett nytt avsnitt av mythbusters, men efter mythbusters slutar inte kvällen, tvärtom Judys Domstol har kört maraton sedan klockan 2, håller på ända tills 4. Spännande! Jag som hade hoppats på lite biljard på eurosport...


Ibland undrar jag vad fan folk håller på med!







Det kan bara finnas en vettig förklaring till denna bilden, han raggade upp någon, följde med henne hem och upptäcker dagen efter att hon inte är lika förtjusande, varför skulle man annars hänga ut genom fönstret naken?




Only for FEST(o)







Konst i alla ära, men är inte detta BARA konst-igt?

Denna bilden spräcker alla fördomar mot afrika, dom har inte minimala skinn trasor för att dölja deras heliga, dom har kiltar och även männen bär bh, och så har dom gurker i munnen, varför inte 5 limpor på hans mage på en gång?




Ola bandola - Eran solstråle i vintermörket






Lördagskväll

Det ryktas om att vissa från fest redaktionen är riktigt sega efter fredags kröken, det ryktas även om att vissa räknar matte istället för att plugga, försöker ni samla vuxenpoäng tjejer? Dagarna är väll snart räknade tills era 18 års dagar och ni har en hel del att bevisa för mig och läsarna att ni verkligen är mogna att komma in i vuxenlivet.

Nåväl, jag har viktigare saker för mig än att vara på bowling hallen och göra slut på studiebidraget, dags för lite discovery channel, det ryktas om att det är Mythbusters vid 3, så man får väll hålla sig vaken, kanske ska spela lite schack, får se...






signerat Olabandola

RSS 2.0