Hyllningar till hassle's röst



B-e-a-u-tiful

Softie

Awesome



Lillkillen är grym och det här är så jäkla likt alunda dansen. Sweet!

Soffan

tap on my window, knock on my door. I want to make you feel beautiful

Så mina vänner, hur blir det imorgon? Jag har ingen ork alls att ringa/smsa så vi tar det här genom bloggen som vanligt. Största frågan är väl om ens Fanny, Perra Åsa eller Softie kommer till skolan imorgon eftersom att de var "sjuka" idag??! NÅ

Annars har jag kollat på Gossip girl, käkat mat, käkat chips, macka, glass och druckit läsk. Allt för en lyckad dag. Känner faktiskt att jag får äta precis vad och hur mycket jag vill nu eftersom att jag ska dra och träna om någon timme sisådär.

Jag missade bussen imorse vilket resulterade att jag hamnade på samma buss som Jules som snodde min banan och var den tröttaste människan i hela världen. Sen planerade jag, vicky (viktors nya smeknamn) och ax våran teater på spanskan som vi ska spela upp för spanska steg 1 och 2(och ja såklart vi kommer håna er för att ni är sämre på spanska än oss) men hör och häpna, vi ska göra skogsturken - på spanska. Kan inte bli annat än lyckat.

Idag fick jag också en impuls att anlägga någon sorts brand på östhammars gummiverkstad.
Eller kankse klippa mig eller nått.

Puss!
/elin

lyckopiller a la tusen apor

http://www.1000apor.se/blogs/schulmaster/dagens-dare-%E2%80%93-ungen-som-saknade-motorik

"

Det är något som inte kopplas i hjärnan där. Ungen förstår att han i samband med att han släpper bollen också sla sparka den. Men det går helt enkelt inte vägen. Istället trampar ungen på stället på mycket roligt sätt. Och så gråt på det."    / f to the est 


lyckopiller a la tusenapor

http://www.1000apor.se/blog/97-den-koreanske-daren-till-trumslagare

"Det är ett musikaliskt band som utstrålar romantik. Värme. Vemod. Saknad. Och bandmedlemmarna är sobra,tillbakadragna och städade. De sjunger och spelar med en återhållen intensitet. Alla i bandet utstrålar lidande när de spelar. Alla utom en. Vi talar om den spårade trummisen. Kolla in dåren där bakom i bild. Han spelar på de där trummorna som om det vore hans sista spelning innan han hoppade framför ett tåg."   /f to the est

lyckopiller a la tusen apor




http://www.1000apor.se/blog/99-mannen-som-skrattade-sina-egna-skaemt

"Fikapaus på arbetsplatsen i Norrland och kollegerna ber Rolle dra ett av hans gamla skämt. Rolle är inte så road, men går till slut med på saken. När han levererat punchline i denna mediokra anekdot utbrister han i ett bisarrt, tandlöst flatgarv. Så tystnar han. Och utbrister igen i samma skratt. Rolle är möjligen norra Sveriges skönaste man."   / f to the est


Come on and give me a break

En vecka kvar till påsklovet! Och jag är hemma idag, ingen great success kanske.

Men det ger mig tid till andra roliga grejer, som att berätta lite om påsken! För en del människor är det kanske en jobbig period, superkristna människor tillexempel. För endel andra betyder det påskägg! Påskägg är underskattade. Kycklingar också. Allt med påsken är underskattat! Detta bör firas, everyday, forever.

Okej jag är inte så jäkla insatt i påsken märker jag nu, men detta är ändå ingen religionslektion. Nu ska jag göra något vettigare, gå ut och gå med Sandkvist. Fast frågan är om det är vettigare eller inte.



Sofie

Såhär skriver min kära lillebror till en tjej han har varit kär/helt besatt av i flera år:


/elin

Tisdag,

stan
cupido
waynes coffee

vem är med mig?
/elin


tricky tricky

Och ni som undrade var JAG var/gjorde igår kan jag berätta att jag var på födelsedagsfest a la hugo jansson för andra gången på 2 veckor.

det ni!

Om ni undrar vad jag gör nu kan jag meddela att jag gör know-it-all grejer på fejjan och ska snart kolla på 90210/gossip girl. Eller städa mitt rum.

(och om ni undrar vad abbe gör så är han på HAMMERFALL, hahahaahhahahahhh)
puss/ elin

Everyday

När man klättrar upp för ett stort berg, är det lätt att fortsätta kolla upp och tänka "Fan, vilken lång bit det är kvar", men glöm inte att kolla ner och se vad du åstadkommit också. Du har kommit längre än du tror.

Word
S

Wake me up

Vill bara påminna alla om att ställa fram klockan! Själv känner jag mig grundlurad på en timme av mitt liv, men det gör man ju varje år. Och tina, jag satsar på 0-0, 20 spänn imorgon tack!

Jag vet inte vart eldh var, men själv var jag hos Basse och övade upp mina guitar hero talanger! Damn I'm good. Klarade en hel låt på easy iallafall. Nästan.

Softie

suprice

jag inväntar vm-kvalet och är bitter över morgondagen.
fanny är i dalarna och är stressad över ett samhällsarbete på ett spa.
men var är elin och sofie?

nån som vill betta på portugal-sverige?
jag tippar på 1-3 och lägger in 20 spänn.
vem är med mig? närmast vinner

tina

facebook när det är som bäst

även om det är lite halvlame så visst fan gör man dom här små testen varje gång man sitter vid datorn och inte direkt har nått att göra.
men lets face it. dom är ju skitroliga.

som nu, så gjorde jag ett test som hette "what do people think about you", så finns det en fråga som är "how do you treat gays"
vad är då grejen man kan svara "start licking them in the supermarket"?
eller, "what are emos"
och svaret är "lovers" eller "i dont know, im high"

och vad är grejen med att dessa test får mig att framstå som nån som försöker sig på att vara en överman och misslyckas totalt. inte lika kul som man kan tro.

tina

sovdags

god natt god natt


Keep it up

Ytterliggare ett tillägg haha:

Heffa hade målat en älg på vita tavlan, så när heffa inte ser på målar tina massa pilar som dödar älgen, och det första andreas "jägaren" jansson säger är:
"MEN, DET ÄR JU INTE SÄSONG NU!"

S


Harry rules

Måste göra ett tillägg:
Elin och Fanny är sååå töntiga, Elin håller seriöst på att pissa på sig för att hon inte kan sluta spela hahaha! Det enda spel som var värt att spela var Harry Potter spelet, där man hade över 1000 points, on the road to success!
Och när Johan förolämpade Fanny så gav hon igen med "Amen du då jävla pappa" haha, not on the road to success..

Sofie


Broken bones

Nu sitter jag på GKO och lever livet i två ljuva timmar till. Men med The hives i lurarna överlever man nog ändå.
 
Idag i matsalen så hände något sjukt! Vid bordet bredvid oss satt en halv skum kille ensam och åt soppa, så reser han sig upp för att hämta något. Precis samtidigt kommer tina och sätter sig bredvid oss, men hon har bara en tallrik med sig, så helt utan konstigheter går hon och tar killens sked och börjar äta! Niiiiice

Nu börjar Axel hytta med nävarna mot datorn för att han förlorade på bilspelet! Fanny och Eldh sitter och pratar om "hur roliga spelen är på facebook, jag älskar dem" och Victor sjunger "jag vill vara din, margaretish". Kanske är dags för mig att joina det hårda arbetet för nu kommer läraren!

Softie

bra skit till hultsfred, bra bra bra


living the dream

eftersom i stort sett alla mina lektioner var inställda idag blir det häng i hh för hela slanten, med johnny cash och försök till samhällsplugg. rock away / f to the est

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

men det är, som sofie tidigare sa, så förbannat jävla svårt att tänka positivt när vädret freaking hugger en i ryggen, bitchslappar en rakt i ansikte, och sparkar på oss när vi redan ligger ner. kom igen!
idag började och slutade det snöa minst 7 gånger under min bussresa hem. det här är inte nådigt.

tina


Imponerande!

 

S

Är dina föräldrar syskon eller

Fan vilken värdelös dag. Helt sämst, out of control, värdelös. Vi har sovmorgon idag. Jag vaknade av mig själv tjugo över sex. Somnade jag om? Nej. Jag gjorde ingenting. Fan vilken slöseri med tid och det är fem minus ute.  fem minus. Tillåt mig att skjuta mig själv i foten. Nej just ja, nu måste jag gå 2 km ner till den jäkla bussen också. LIVING THE DREAM  dfghfdsfghjk. Allt kommer vara skit tråkigt idag, jag känner det på mig.

Inget är så bra som positivt tänkade en tisdag morgon
Sofie

i'm in love with a robot

Jag har inte gjort någon spanska, inge samhäll eller någon långläxa.
lever lite med andra ord.

Men om 3 dagar kommer att par nya converse hem till mig. Något att se fram emot.
Beck filmen som är nu är ju så sjukt bra.
Och det är abbe med.
Puss! /elin

You know you love me

Elin hur långt har du kommit med samhällsarbetet?! Jag tänkte fixa det ikväll men kl 19.00 =  Gossip girl, gp, you name it och jag vet inte om det bara är jag, men den serien blir bara bättre och bättre! Nåväl elin, let me know.

Xoxo Sofie


Dude

Det är konstigt att du fortfarande känns i bröstet och att du går och ser ut som en liten tjej. Det känns konstigt att gå på sin egen begravning och veta att det är den sista sången som spelas nu och sen är det slut, över, end of story, goodbye, the end.
Jag är inte liten och rädd längre men den biten är fortfarande skrämmande.
S

nu väntar jag bara på att fanny ska lägga upp några SPECIELLA bilder


/elin

Ola is in da house!

023023

02:20 bussen hem i fredags kollar man allra längst bak så skymtar man tina
sdfasdf
En nyfunnen bild från frösans bal förra året..



/Olabandola

Grrrrrrrrrrrreat

Även om jag inte tänker befinna mig på någon slags grusplan idag (tina, du är en sann hjälte) så ska jag iallafall gå genom hela östhammar. Vad gör man inte när man är nya l to the angarn! Satt ute på altanen nyss med syrran i t-shirt, loveli.

Och bilden som elin syftade på, SÅ JÄVLA UNDERBAR! Jag skrattade tills jag grinade tre gånger, fanny du kan konsten med att vara 18 and fabulous! En liten liknelse med hur jävla förbannat sjukt sanslöst snygg bilden var:

 

Och det var kul igår! Även om mina fötter inte håller med mig idag.

Softie

den här stan har aldrig gjort nån glad

men nu är det ju tamigfan bara 40 skoldagar kvar till sommarlovet.

ett schyst coverplagiat , en bild och en applåd på det. jippikay yey motherfucker


tina

nu får vi inte glömma att min kära kusin också fyller år idag. alla gratulationer till bosse som nu faktist är hela 15 år. what up, byxmyndig och laglig mopedförare.



annars så är det väl härliga tider som gårdagen hjälte som gäller. har precis stigit upp och klappar mig själv på axeln och ler efter mitt seger som tidig frukostätare.
om sisådär 4 och en halv timme befinner jag mig på en grusplan i alunda och njuter av vad allt fotboll är med lite seger i stegen.

elin - när tänkte du åka ner? jag vill titta lite på alundas match innan. (egentligen bara för att kunna ha solglasögon på mig för första gången i år (om man inte räknar skidåkning för då var det för att inte få snö i ögonen). tacka vettja solen.)
sen blir det pizza och rosévin hos johanna = gött

tina


Oh I'm in trouble again, aren't I?

Nu har jag precis kommit hem från Fancan som bjudit på smörgåstårta och förfest. Eftersom att jag är underbaraasbrabästa 17 år kunde inte jag följa med på "riktiga" festen på Orange med alla i hela världen så jag hoppade av bussen och sitter nu hemma i mitt kök. Plus hade Bjarne hade köpt smörgåstårta hem så jag har tryckt i mig 2 bitar till. Tröstäter med andra ord.

Hoppas iallafall att alla har skit roligt ikväll och att Fanny spårar mer än vanligt. Sen hoppas jag även att två speciella bilder från henne kommer upp här på bloggen. Jag har skrattat åt samma bild 5 gånger och grinat varje gång.

Imorgon är det lagfest och match innan när jag ska passa Victor vilket jag tror kommer bli kul. Åtminstonde lagfesten.

Tänkte till sist bara kommentera att jag och abbe faktiskt är kära i varandra. Även om folk inte tror det bara för att jag inte skriver det på bloggen, lägger upp bilder på bilddagboken eller heter något sådant på msn så är jag faktiskt otroligt kär i honom.

SÅ nu vet ni det.
Nu ska jag trycka i mig massor med godis och kolla på tv.
Eller sova.

/elin som är 17 år, 17 år i staden där jag växte upp å så nanananan

gratulerar fanny fantan fancy fet you name it eriksson



tina


go shawty, it's your birthday



grattis modeikonen sverker lilja 19 år. (tina det är helt meningslöst med en grattis kampanj till lilja för han läser ändå inte denna blogg, men om inte annat så kankse vi får pluspoäng hos gud för våran godhet)



tack softarn för dina gratulationer och du har alldeles rätt, idag är dagen den fula jäveln som skådas på bilden tar klivet in i livet av räkningar, ansvar och fölk. ses på orange ikväll /f to the est

ps. min käre fader fyller år imorrn men väljer att inte lägga upp en bild på honom för allas vår egen skull

Fancy 18 barre

Grattis älskade vän! Nu är du äntligen arton, och det är (som vi skulle sagt för ett år sen) schnice! Nu har jag tusen ärenden att fixa, så vi ses.

Sofie

om 5 minuter börjar criminal minds

så om sisådär 4 minuter ska jag krypa ner i min alldeles alldeles nybäddade härliga säng med en kopp smällhet kycklingsoppa och ett glatt humör.
toppform pojkar och flickor, toppform


och så får vi inte glömma att sverker lilja fyller 19 idag. grattis sverker lilja. även om du hade en konstig frisyr idag som gjorde att alla trodde du var en 10årig liten pojke.(du måste vara stolt fanny) grattis.
(kan ingen lägga upp den där schysta bilden med sverker i stövlarna)

tina


fråga den slagne, den vet

Okej tina, nina persson wtf? Vad snackar du om haha! Och jag är sjuk på riktigt, fanny "mrs fake" eriksson kan jag tyvärr inte uttala mig om, för enligt mina beräkningar så ska hon inte ens ha internet (men kan ändå skriva kommentarer och inlägg som en smattrande ak4, misstänksamt).

Och rnbskit?! jag kan inte hjälpa att du är halvt döv tina, men jag kan däremot hjälpa dig med en annan sak! Har en idé till födelsedagsbarnet imorgon, så messa mig!

Och fanny du kan tro vad du vill om att "hgg inte betydde ganster girls" och att "ni var före bodag" och du kan kalla mig "kalkon" och du får mer än gärna tro att jag var "enda medlemen i klubben" för ni vågade fortfarande inte möta oss en mörk vinternatt för två år sen, så sitt där i hargshamn och pissa på dig av rädsla du.

Peace
S

karin - tandställning = glad karin

nu är det tamigfan slut på det roliga.
karin har nämligen tagit bort tandställningen! efter sisådär 4 år.
jag sörjer lite, men är glad för flickstackarns skull, och boj är hon snygg. hennes leende syns på kilometers avstånd.

tina


i need some fine wine, and you you need to be nicer

nu när sofie citerade nina persson slog det mig att jag har ju faktist en kick-ass spelningslista med några killer låtar av henne.
enjoy.

tina

är det bara jag eller blir hafabadrums reklamerna bara roligare och roligare för varje dag. kan inte ta beslutet om vilken som är bäst. när den lönfeta killen sitter och operasjunger "HÄÄÄÄÄR ÄÄÄÄÄÄR JAAAAG NUUUUU, JAG ÄÄÄÄÄR DIN MAAAAAAN" och håller i nån grym leksak och en barbie.. eller om det är när ett band sjunger "read between the lines nånting nånting nanan" och så sitter det en bakom i badkaret med massa, verkligen urmycket badskum och svänger med armarna i luften fram och tillbaka i takt med musiken. och som pricken över i:t har han även syklop, och det är tamefan ingen nackdel om ni frågar mig. ja vilka jävla hjältar dom hittat.

föresten så var det sol idag! kanske, bara kanske, kan man börja hoppas om lite ändring på pigmentet så att man slipper se ut som ett döende jävla lik.

vad är grejen med att fanny och sofie är sjuka? är ni "sjuka", eller sjuka som i sjuka på riktigt och klarar inte av att gå i skolan under några omständigheter? informera


i lost myself in us

http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-13-i-lost-myself-in-us/1606805/playlist.jhtml
sista avsniettet av the city och holy schmoly vad bra det är. 

jag har sprungit 3.5 kilometer idag
fysat 30 minuter

avslutar dagen med råplugg av samhälle
saft soppa
mjölk + all bran choklad + banan

love me long time.
/elin

sjuk, och fortfarande en aning ilsken

till sofie din jävla kalkon som inte ens duger till att slaktas och ätas av afrikas svätlande barn: hgg stod för hargshamns gangsters om vi nu ska va så coola så vi drar upp det, sen att milla försökte med nån spinoff kallad hhgg (hargshamns gangster girls) talar vi inte högt om. plus att ditt lilla bodag kom du på efter hhg, och det var du, och endast du, som var med där. (matilda gills inte då hon är öregrundsbo). sen så stavas det REJÄLT, inte regält!

till elin som är så röd och inte kan komma över det: okej att du är rödhårig, men att skriva rödraskap istället för brödraskap is to much!

till ola jag-ligger-med-det-som-ställer-upp bandola: vi ses ju på fredag så varför grinar du över min födelsedag liksom

till tina: elins electro, softies rnb, men ac/dc då, va va va

till alunda tattarna: jag är fortfarande asarg, jag har kastat en förbannelse över er och kommer göra ett utedass öppet för allmänheten över era gravar. ge tillbaka kamerahelvetet, den är ändå för röd ( elin, tro inte nåt nu!) och respektfull för er

dock ett stort tack till er mina kära bloggare för erat stöd i kameramissödet / f to the örbannad


Don't you know love is stronger than jesus?

Idag vaknade jag upp med världens halsont. Jag måste/vill bli frisk tills på fredag. Helst tills imorgon. Tyvärr är det kanske ingenting man kan bestämma över själv. Men jag måste citera Mannen, myten, legenden:
 

Sara säger:
ja! allt handlar om inställning
Sofie säger:
haha ja fast sjukdomar brukar man inte kunna råda över dock
Sara säger:

allt handlar om positivt tänkande, jesus kunde gå på vattnet, varför? för att han var smart snygg och hade gladiator sandaler och han var positiv

Vi kör på det då,
Sofie


förbjuden humor

olabandola gick över gränsen med sin förbjudna bild!


/Olabandola - Eran respektlösa bloggare

r to the o to the x, njut



musikstandarden av den här bloggen sjunker mer och mer. av elins pisselectro och sofies rnbskit.
nu är vi tillbaka med respekten och storslagenheten.

tina

I like a girl with caked up makeup

so rich, so pretty-låten har alla börjat lyssnat på nu.

grymt som i coolt eller elakt. välj själv.
den är i alla fall grym som i coolt.

/elin

rubrik suger

Och på tal om Bodakiosken.

Klart som fan att jag vill att den ska "komma tillbaka" eftersom att den ligger granne med Abbes hus. Det är inte så att jag på något sätt saknar något jag aldrig sett, vart eller handlat i. Jag vill bara att det ska finnas en kiosk där som det gjorde förut.

Jävla pucko.
JAG VILL HA TILLBAKA BODA KIOSK!!!
/elin

afsfjanjkfnajkfnasjkfnakjsfna

blablbalbalblaba

det är ju tur att jag inte är 18 annars hade olabandola fått STRYK av mig på fredag.



rödrarskap my ass
/elin


Tack

Jag glömde nämna den fina sjalen och parfymen jag fick från egypten! älskar grejer som ingen annan har haha

Fe>s<t


From the first day

Jag försökte nyss blogga ifrån Ipod touch, jag vet att du hade tyckt det vore grymt olabandola! Men tyvärr kunde jag inte skriva mer än rubriker, så när jag lärt mig lite mer så återkommer jag. Ipod touch är så jävla coolt. Om man har trådlöst internet iallafall. Jag kom just hem från familjen eriksson, jag hade tänkt mig en kort visit men när jag väl kom dit blev jag bjuden på ost-ochskinkpaj och vin så jag fastnade där tills nu! Synd bara att jag ska upp tjugo över fem imorgon som jag helt hade glömt bort. Men jag är inte den som är den, sova är överskattat och simning är underskattat.

Vi ses!
Softie

asdf

Kunde NÄSTAN inte ha sagt det bättre själv



/Olabandola - Eran Uv-stråle i Ozonlagret

Boda gangsters

Jag vill säga att fanny har helt rätt i sitt uttalande, förstår inte varför personerna i fråga ville stjäla kameran heller, med tanke på att de är slående lika gollum himself. Hur som helst tina, jag är skit sur på dig, men vi kan ta det imorgon, öga för öga, tand för tand.

Och på tal om bodakiosken!!!!!!!! Den saknar man ju regält. Jag har så många minnen därifrån, det enda man gjorde om dagarna var att hänga där på den gamla goda tiden. Och som gamla olabandola (pappa!? hahaha) sa, elin du var inte ens född när den stängde så du bör nog hoppa ur facebook gruppen. Jag minns också hur jag, jonte, johan karlsson och mathilda (?) hade en klubb kallad "boda gangsters" och att hargshamn försökte kontra med "hgg"...
För er som inte vet så betyder hhg = hargshamns gangster girls. Inte så respektingivande. Och jules hade en egen grupp kallad GG = gräsös gangsters. Så ensam, men så stark!

Once you go black you never go back

Softie


fair and square

kul att du tittar in bandola. vi trodde du var domed.

jag skyldig dig sen du fixade dom-här-knapparna-där-man-väljer-fet-kursiv-och-bla-bla-bla-allt-det-där. så varsin groda. nu har vi vita länkar.

och inte för att verka nedlåtande på ragnar på något vis, men det är elin som är boven till detta taggningsdramat. men sure, ragnar har gjort ett riktigt bra jobb med häst-bilden. (och ja, min högsta dröm är att stå brevid en häst. <3333333)


fixat länkar. check
ätit plast. check

och bra jobbat elin. ha så kul med svärföräldrarna och utan skivstångar


tina


back in b

Jag har taggat dig i ett album, jag taggar dig, du taggar mig, jag taggar tillbaks, nån "ogillar", jag taggar "nån", "nån" taggar mig, vi två tillsammans taggar "nån", sedan är taggandet igång, det är precis detta fenomenet som hänt i Fredrik Ragnarssons album "everythin' som finns att beskåda på facebook, detta är en multi-taggnings process som är ett tämligen nyuppkommet fenomen! Även fast grundtanken är fin, vem fan vill bli taggad själv bredvid en häst i en hästhage? Detta gäller särskilt killar of course, tjejer vill bli taggade i album med hästar på ängar(helst själva). Självklart väljer då Fredrik Ragnarsson att låta taggandet av bilden fortskrida, han taggar ju självklart inte bara personen på bilden, han är tvungen att fortsätta med hästarna, ge dom namn, helt naturligt givetvis, har man en häst på en bild så ger man den ett namn, men när detta går ut över ens kompisar på facebook, så börjar givetvis folk att reagera, dom ser att Fredrik Ragnarsson taggat folk, han har taggat dom, dom taggar honom, och så är processen än en gång igång. Fantastiskt!
En hyllning till Fredrik Ragnarsson, som en gång för mycket längde sedan, taggade någon.. i ett album.... på facebook...




SÅNJAAAH
tillbaka efter en ganska omtumlande resa, en tidsresa framåt och bakåt i tiden.
Bör tilläggas att jag inte är helt efter i händelserna eftersom the ladies uppdaterat bloggen, bra jobbat ni
sköter erat jobb även när pappa inte är hemma.
Jag gissar på att alla redan dissats fannys förslag om att fira henne på people och jag avgör att  fighten mellan tina och fanny om vem som har fetast födelsedagskalaset avgjord, 1-0 till tina som genom facebook har lyckats dragit till sig 69 anmälda deltagare mot fannys ynka 31anmälda deltagare.
Angående Fanny kamera så var väll det tråkigt, Olabandola visar medkänsla genom att hylla fanny för hennes uttalande som
(ta inte illa upp alunda gangsters) var jävligt underhållande
"Alunda har sina fina sidor. men alltför många fula - Fanny Eriksson kl. 13:00 den den 16 mars"

Som vissa av er har längtat:
Olabandola listar veckands mest självklara facebookare:

Elin eldh rinaldo, har en given plats på listan efter att gått med i gruppen "" Vi vill ha tillbaka Boda kiosk!".
Hade du överhuvudtaget vart i östhammar när kiosken sent  90-tal lades ned?
Sen vet jag inte hur ditt deltaganade i hälsoveckan var vidare seriöst eller inte eller vad hälsoveckan går ut på mer än att folk anmäler sig på facebook och tror dom ska må bra, nej men om det nu är en hälsovecka 4 real, vad är detta?
"Elin Eldh Rinaldo äter pizza till frukost den 8 mars kl. 17:32 · Kommentera ·






halftime

å jag är så jävla less på skolan.

jag hade planerat att jag både skulle hinna gymma två gånger idag OCH gå på skivstångspass men sen slår det mig att Hugo fyller ju faktiskt år idag. Så det var ju middag hos familjen Jansson och det hade jag totally glömt bort, sorry hugo.

sen fick jag asamycket skäll av samhällsläraren idag för att jag för det första gjort helt fel och för det andra alldeles för lite på arbetet som tydligen ska in nästa vecka som jag helt och hålt glömt bort.

så nu är det bara jobba arslet av sig så jag satt i 2 timmar extra och arbetade med arbetet, jag skulle ju ta halv 2 bussen men glömde liksom bort tiden och hamnade på halv 4 bussen. bra jobbat.

kankse ni tror att jag hunnit gjort mycket på arbetet dom 2 timmar men icke sa nicke, så jag sitter och jobbar förfullt nu också.

Baskien my ass.
/ellan, otränad och as glömskkkkkkkkkkkkkkkkkk

seger i stegen

in your face bärlinge/bälinge(?onödigt extra jävla krångel)trollen. 5-0!


annars så har jag några saker som skulle kunna vara sanna

att fanny till exempel har fått sin kära kamera stulen.
att elin inte vet vad hon ska göra på fredag kväll när det för oss andra är dans dans dans. (hon skulle nog uppskatta lite erbjudanden)
att i alunda bor det en hel del gamla människor som förlorat förmågan att uppskatta ålder på både andra och sig själva. (detta resulterade till att orden "din lilla 15-åriga hora" yttrades en hel del. kul tycker jag såhär i efterhand, inte lika kul tyckte fanny)
att fanny drömde om att hon hade en pistol och sedan började oroa sig för hur hon skulle ha förklarat varför hon hade en pistol för polisen om hon skulle skjuta(puffra) någon random.
att ekonomi eva satt och nynnade på "stay the night"-schlagern hela lektionen.
att sofie ställde sig på bordet i matsalen idag och skrek "i am a golden god" för döva öron (sjukt om du frågar mig)
att tina (moí) tänker befinna sig i alundahallen och dansa nån cool dans för att sen fortsätta med lite skivstångsträning ikväll. 
att det nya programmet jag vet vad du gjorde förra lördagen  ska vara en glittrande show fylld av skratt.
att sofie är lite av en blandning av en grym hiphoppare och gymnast.


och elle, olabandola verkar ha lämnat oss. har han inte dykt upp förrän onsdag planerar jag att ha en tyst minut och lägga upp lite schyst bildet.
men mer om det sen.. vi håller fortfarande tummarna

fes to the t.
och fanny, vi fixar tillbaka din kamera




DÖDÖDÖÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ

ALUNDA, HELVETET PÅ JORDEN, STADEN GUD GLÖMDE, VÄRLDENS SKITHÅL, KAN SUGA AV MIG!!! JAG HATAR ALUNDA OCH DOM JÄVLAR DET STÄLLET HAR SPOTTAT UT I DEN HÄR STACKARS KOMMUNEN!!!!!! JAG VILL HA TILLBAKA ALLT DET SOM ALUNDA (SPYR NÄR JAG SKRIVER ORDET) HAR TAGIT IFRÅN MIG, SOM TILL EXEMPEL MIN KAMERA!!!!!!!!! / F TO THE JÄVLA EST

Harmoni är när vad du tycker och vad du gör är samma sak

Jag hade fan kul igår!

Idag har jag staplat ved, och jag vet att heffa skulle varit stolt över mig om han visste det. Dessutom ska det bli 10 + nästa vecka, och om ni inte visste det så räknas det som sommar here in sweden! It's time to celebrate






Sofie

jajajaja

å! får ju inte glömma. Efter kankse en halvtimme efter vi hade anlänt till festen och den lilla pinsamma stämningen som var mellan alla alunda bor och östhammars bor var ännu kvar skulle Fredde sätta sig på en stol (en leopardstol). Men den viker sig, går sönder, han ramlar av(?) något i den stilen och ligger därefter på golvet.

Alla sittar på honom. Han sittar tillbaka. Reser sig upp.

Den pinsamma stämningen bara fortsatte.....
/elin, ja, igen

fest

Men vi fick ju iallafall lite snygga gruppbilder igår. HA HA.

Vi måste verkligen börja filma mera också. fi fan vad kul.

Eller,
fiii, jag spiiiiiir
/elin, igeeeeeeeen

YO

Jag har varit vaken sen klockan nio och klämt i mig tre koppar te. När jag vakna kände jag bara att jag var så jäääävla sugen på te. Så sugen att jag klev upp, gick ner OCH valde bort kall läsk som stod i kylskåpet. Såhär på bakis-söndag.

Då kan ni förstå hur sugen jag var på te.

Nog om det.

Igår var jag och kikade runt vad alundas second hand affärer hade att erbjuda och jag fick hem en apsnygg väska för 10:-och lite smycken.

Vågar inte ens känna på min vinbox idag. Räknade med den minst en fest till. Det kan ju jag bara fetglömma.


Min ekonomi är lika med noll. Jävla kapten cepe.
/ellan


hej igen alla fans

jag vet att det har varit för mycket av mig än vad dom flesta av er klarar av.
det här är troligvis riktigt dåligt för er hälsa.

jag måste bara helt enkelt påminna er om att färjestad fucking manglade brynäs i slutspelet.

over and out idag släppte thåström nytt album.
grymt, vi ses i sommar hjärtat


"Tss, palla gnälla anonymt på någon random blogg on the internetz. Faktum kvarstår dock att jag är en jävla besserwisser och har rätt. Jämt. Alltid.

Det jag har citerat två gånger tolkas som om att man skulle ha kunnat ta del av materialet om IPRED varit gällande.
Exempel:
Du får inte komma in på krogen för att du inte är 18 år.
Tolkning:
När du är 18 så får du komma in på krogen.
Verklighet:
Du får inte komma in ändå.

Ditt yttrande kan således tolkas analogt med detta. Men sköt om dig gubben och ha det så bra.
Puss och kram"

är man född utan bloggarskickligheter får man se till att skaffa sig kommentatorer som vet lite mer vad dom pratar om. well done. helt rätt.. olabandola, förklara dig!


tina


Dissa elin dagen

Måste uppmärksamma elins lilla sågning (och abbes blogg, mer läsare till dig!)

Abz blog:

"elin

Jag har bestämt för att jag vill gifta mig. Helst här, nu och idag. Men det kommer nog bli ganska svårt.

Det jag vill säga med det här inlägget är att jag är så otroligt kär i Elin.

Så nu vet alla det."


Postat av: ellan

haha thx babe.

ps. ingen i hela världen läser din blogg ds.

deep pure love

S


Elins nya grymma tröja som hon hade på sig idag i skolan


råcool
fick mest komplimanger av tea. lite av elisabeth också men det var mest blinkningar och flörtanden när hon gick förbi.

wow wow wow hold your horses, olabandola har mött sin överman

den här bloggen blev till mer nytta än jag hade trott. mitt egna lilla flashback liksom. underbart! kan man inte bara ladda hem det genom ett hederligt ctunnel eller nått, eller det kanske är mindre krävande än jag föreställer mig att ändra inställningarna. never mind.

t

apple i ett nötskal

deras nya shuffle är helt utan knappar så att den ska kunna vara hälften så stor. knapparna sitter istället på hörlurarna. wtf? jag menar, hur många här har inte haft ett par ipod lurar som har varit sönder inom en sisådär 2 veckor? lurarna är ju helt värdelösa.
är det då meningen att man ska lägga ut typ 400 spänn minst varannan månad på detta?

annars så är det årets första forbollsaktivitet på stor plan på lördag. woho


och till olabandola som verkar var så extremt kunnig inom detta internetlivet. med youtube kan man ju såklart så att säga proxa sig förbi. men hur löser man det här med spotify? det borde ju gå på nått vis tycker jag

tina


sänk arsenal

känner med roma och tycker att champions league börjar bli ett skämt. premier league lagen får mer och mer pengar, och toppar bara mer och mer. hur lång tid tar det innan la liga och serie a är lika med noll? det bådar inte gott. booooooring

tina


en shopaholics bekännelser..

..är 2009s störst flopp. helt klart. förbanna sophie kinsella för att ha tillåtit detta!


och vad är föresten grejen med att youtube och spotify floppar mer och mer med "this video is not available in your country"! NEHE? VEM ÄR DET SOM LIGGER BAKOM DET HÄR DÅ? jag säger som johan glans! ÄR DET INTE STRAFF NOG ATT BO I DET HÄR JÄVLA LANDET? KALLT OCH SNÖ OCH REGN OCH ÄCKLIGT! och sen nu, så ska man behöva lida för detta också. dagens i-lands problem, helt klart. livet är hårt. det här tar problemet om vara-glad-eller-sur-för-att-ha-slutat-tidigt-och-inte-haft-några-lektione-dilemmat med hästlängder. (svar på det tack, internet faller i bitar, pang så ligger han där liksom)
skärpning

tina

I'm pablo

Jag håller med tina, ännu en dag då vi får sluta ca 12 pga märkliga anledningar som "bryten arm", "sjuk" osv. Vill inte lärarna vara i skolan kan man fundera över. Anyway, jag spenderade två timmar med fanny och youtube (fruktsoppa/rasses naked rush through frösan och sånt kul)

Efter det åkte jag ner till simhallen, och efter jag simmat 62 längder, ganska stolt, så hör jag tanten bakom mig skrika: "SKRIV UPP 90 LÄNGDER PÅ GULLMAJ!"
Just rub it in my face sister..

Sofie

Dude

Dude!


 

/Dude

sex on fire

alla måste kolla här! och i alla kategorier, så jävla sött.


Nu ska jag tvinga mamma att köra ner mig till alunda och betala lite smycken åt mig på second hand affären. Jag har en halvtimme på mig, go go go!
/ELIN

livet är hårt

Idag när buss 911 var lite sen och det stod folk som skulle gå på i alunda. då kommer E (vill inte hänga ut nån så vi säger E), eller nej, E.Å kan vi sträcka oss till, en sisådär 19-årig snaggad kille iaf, och frågar busschauffören "är det här 86:an?". busschauffören svarar lite vänligt "ja" utan att egentligen lägga märke till killen. E.Å skulle ju uppenbarligen till uppsala, så när han märker att han satt sig på fel buss och är på väg till gimo plingar han lite käckt sådär.. men hör och häpna, då trycker chauffören bort det fort som satan och låtsas som ingenting. Emil åsberg (ni har väl ändå fattat att det var han vid det har laget, så who gives a damn) blir då tvungen att gå fram och säga till att han måste av för att han tagit fel buss. först då stannar han.

kul morgon kul morgon!

annars så har den här dagen varit helt olärorik.. jag kommer till skolan kvart i 9, men börjar 10.05. mitt svar på varför jag åkte så tidigt är som alltid, "för att jag bor i ekeby." hur som helst bestod lektionen om betygsnack och jag fick självklart vänta till sist för att få mitt en-minuts-samtal med mattelars. superkul. hur som helst så var nästa lektion spanska och den hade inte så mycket mer att ge. jag satt i biblioteket och "läste" en spanskabok under hela lektionen.
sista lektionen naturkunskap blev inställd för läraren hade ramlat och brutit armen (jag är inte den som är den men det är ju göroligt)
jag har lite svårt att bestämma mig för om jag ska vara glad över att jag fick åka hem tidigare och kunde softa hela dan i skolan utan lektioner, eller om jag ska vara sur eftersom att jag i stort sätt tog mig upp i  morse klockan 7 alldeles i onödan.

tina


Hoes before broes

Jag är inget större fan av håkan, men den här låten är så härligt bra! Kan inte bli så mycket mer vår än med denna låt i lurarna gott folk



Notice: Idag gjorde jag matte b-provet, så tina du kan sluta oroa dig och lars du kan ge mig mvg+ om du vill

Sofie

tisdagsuppdatering från hultsfred

kings of leon! (boom baby, fanny är såld)
thåström! (lite moneybrother så är denna i stora drag komplett)

one down, two to go!
kom igen nu


tina


vart är världen på väg

jag skulle kommentera på hannas blogg och börjar skriva "f"  i namn-rutan. då kommer namnförslaget från tidigare skrivna namn "forsman zolgard" upp, och när jag skrivit "fa" kommer "fantasy dragon" upp. vad i helvete?! jag antar att detta är tibia(spyr lite i munnen när jag skriver det)namn så 1 vem fan väljer fantasy dragon som namn, seriöst, låter ju bara som en tolvåring som gjort en egen pokémon eller en kinarestaurang för pundare och 2 varför använder sig forsman av forsman zolgard utanför tibiavärlden?! / f to the antasy dragon

17 ÅR

Jag har faktist lite inside information eftersom min kära syster jobbar på donken. Julia, det har inte öppet för att de ska stänga till sommaren. Det är sanning.

Tack för moí.
/ELIN

What's up hoes and bitches

Jag visste precis vad jag beställde, inga konstigheter alls, jag beställer ALLTID den där lilla expresson så försök inte påpeka att jag är snål! Sen att ni tre beställde en kaffe late xxx L med karamell/kanel/vanilj/tårt/wienerbröd smak (varför köpte ni inte en hel godisbutik istället?) har jag inget försvar till.

En krona är början till en miljon, ett ordspråk som är mer sant än de flesta.
Soffan

söndag 9.3.09

"19.00
KVÄLLSAKTIVITET: Skrattworkshop
Plats: Zodiaken

En workshop där vi blandar teori, lekar och övningar. Vilka myter finns det kring skratt och hur kan vi få in mer lekfullhet och skratt i vår vardag? Skrattinspiratören Elisabeth Salamon håller ett "skratt-gympapass" enligt metoden "Skratta utan anledning" eller "Fake it 'til you make it". En fyraåring skrattar upp till 500 gånger per dag, och det är trettio gånger sannolikare att vi skrattar tillsammans med andra, än ensamma. Så välkommen hit! "

jag föreslåt att FEST och alla deras anhängare finns på plats på den här aktiviteten. det verkar ju som en kanonidé. vad tycks?


och jules, mcdonalds ute vid svartbäcken stänger redan klockan 22.00 för att mcdonalds i östersund inte öppnar förrän 10.00.

tina

nananana

Och Jules. Du är inte alls en Carrie. Du är en solklar Charlotte.


Vi kom fram till det igår hahahaha
(och det kommer du inte få en förklaring till varför du är det heller för jag är alldeles för trött för det)
/elin

adidas


älskar den här!
/elin

rädda det med en cool pose

Det slutade med att både Fanny, Sofie och Perra joinade oss i Uppsala idag.

Sofie beställde det billigaste på hela waynes coffee(någon som blir förvånad?) och beställer då ovetandes en espresso. Sen när hon får koppen, som visserligen var jävligt liten, kläcker hon ur sig "oj, vad liten den var". Något genomskinligt att du bara ville ha det absolut billigaste.

Annars blev det pizza hos mig, melodifestival hos ax, skitsnack o.s.v.
Nu är jag helt jävla slut.
Godnatt era fula fanskap!
/elin

respektingivande om något

idag fikade 4 extremt manliga killar med varandra i östhammar på något grymt café.

tina


just hold me




elin

hej alla fans

va nej, jag har inte skrivit de senaste 4 inläggen? absolut inte, jag har mer liv än så..
eftersom att jag verkar vara den enda som sitter kvar här ännu kan jag ju passa på att skvallara lite.

upplands ekeby har fått en ny hjälptränare. sweet
upplands ekeby är utnämnda till bästa ungdomsklubben i uppland. dude.
fanny är på bowlan och lever det goda livet. sweet.
elin är i östhammar och lever i 2samhet. dude.
sofie är i östhammar med sina andra vänner. sweet.
tina är i ekeby och ser fram emot att  spela lördagsfotboll imorgonbitti för första gången iår utan alkohol i kroppen. dude.

såg att elin hade påbörjat ett inlägg som inte blev klart, så jag fortsätter..
för några dagar sen konstaterade elin och jag att alla människor världen kan relatera till någon av de 4 i sex and the city. som förslagsvis här i vårat crew, kom vi fram till att:
sofie - charlotte
elin - carrie
tina - miranda
fanny - samantha
en perfekt och storslagen slutsats. nu vet ni vad vi är all about.

för att göra det hela lite roligare kan ni få se hur jag ser några andra i min närhet. rätta mig om jag har fel:
olabandola - carrie
ragnar - charlotte
julia - carrie
elle - miranda
sverker - samantha
adde - samantha
åsa - charlotte
perra - samantha
albert - carrie
jacob - carrie
fredde - samantha

undar ni över några mer så kan jag översätta åt er.


+ med en liten gnutta rock blir allt genast mer respektingivande.

men du, annars då?
fes to the t


grym segergest! nått nytt för fanny kanske?



t

keep on rocking in the free world

vårat största (och troligtvis enda) fan fredrik tycker att det är överflöd med negativitet på bloggen för tillfället. så ja, man får väl ta sitt ansvar som artist och ge fansen vad dom ber om.

inleder det hela med ett par roliga positiva saker som är på ingång

nästa vecka är vi lediga på tisdagen
veckan efter det är vi lediga på fredagen
den fredagen fyller fanny 18 och då är det bokstavligen FEST
sen är det bara 2 veckor kvar till påsklovet (påsk är extra positivt, på påsk får man godis i spännande ägg som man får leta efter först)
veckan efter det befinner sig E och T i spanien och känner sig allmänt coola
den 22 april ska E och T även se barcelona-sevilla på camp nou. (baam, en show som innehåller mycket glitter och skratt dom dom skulle sagt på kanal 5.)
efter det är det bara 2 dagar kvar till seriestart.
sen går vi bara i skolan 3 dagar, sen hör och häpna, ni har inte hört det förr, fyller T(moí) år. samtidigt är det även den bästa dagen på året, valborg. halelulja.
sen är det ju tametusan maj. maj=sol! alltså m30 dagars softande i skolan med skratt FESTer hela dagarna (här ramlar nog några väldans trevliga studentskivor in också)
sen är det ju 4e juni, meaning SPRINGSTEEN för mig och sara!
sen tar min kära kusin jimmy studenten. och vi vet alla hur härligt det är med studenten. studenten=första härligeterna av förhoppningsvis många som bjuds på öregrunds klippor.
några timmar senare sitter F S och T på planet till turkiet och är redo att leva loppan.

jag slutar där, innan jag glädjeruset har ihjäl mig
och lägger upp en schyst random bild istället. hej niclas. hej hästar.


signerat: tina


note to self

och lite elin.

på lördag den 21 mars ska vi gå på bio och kolla på en shopaholics bekännelser.
eventuellt tisdagen efter om det är csn-billigt. god jag saknar 3-bion..


vill tillägga en grej på elins "hp åt skogen" - HELA JÄVLA F-HUSET ÅT SKOGEN

hörs då
tina

Du kommer in här och tror att du är kung, synd att vi har bra minne och du gick ut som en förlorare.

  

slutspeeeeeeeeeeeeeeeel

Olabandola. Vad betyder
bondlurteN?

Annars tycker jag Tinas alla barnen-skämt var klockers.
Elin

fail

verkligen jättemisslyckad design. vem är boven i dramat?

signerat: tina

Kingston town

Och där fick man tacka fan för "peace and love stämning" haha, way to go tina! Alla barnen är faktiskt lite 2003 men hey, if it works for you..

Dagens tanke går till : spammare. Ni vet sånna som kommenterar "hej vilken fin blogg du har, hoppas allt är bra med dig, vad ska du göra idag??" och är helt random. Dagens tanke är om det verkligen är äkta människor? Jag tänker mig att de är ungefär som "botten anna",  alltså inga verkliga varelser där bakom skärmen. För kan folk verkligen vara så patetiska? Nåväl, även om det är Smarterchild eller Lena, 45 som skriver där ute så kan man iallafall konstatera att de är trevliga.

f e ->s<- t

alla barnen var bländade utom tina, det var hon som hade börjat skina

alla barnen hämnades utom strannermyr, det var hon som blev utsatt för tortyr
alla barnen var snygga utom eldh, hon var vanställd
alla barnen buade utom marlene, det var hon som stod på scen
alla barnen var bruna utom olabandola, han hade alrig sola

sug på den ni, stockholmare

fes to the t


Östen med resten

Senaste inläggen har bara handlat om att försöka såga varandra (sågen går på högvarv som sandkvist skulle sagt) så jag tycker det är dags för lite peace and love stämning nu. Något som är bra, äg och allt där till är att nästa vecka är det utlovat sol! Våren är här och vi älskar det.

Sofie

Mesigt

F.e.t tjejerna har planerat en sjujävla skokupp utan mig, de ska alla tre beställa LIKADANA skor (går dem i trean eller?!fyfaaaaaaaaaaaan) jag spyr bara jag tänker på det. Som protest/straff tänker jag köpa ett par feta mördar-kängor, sug på den ni tattare

S

härmed önskas ett nackskott åt hela bruks handelsprogram

allt jag har att säga just nu är att hp kan suga min samkuk.

och ola, du kan fan också suga av mig.

/ "fanny the tranny"


ROCK'N'ROLL

Jag har inte alls lämnat haket och dragit till östhammar. JAG HAR GYMMAT! mycket och länge.

Nu sitter vi på GKOn och rasar mot en människa precis som shanea grimes gör mot media i min egna intervju med henne. Hoppas keckan tycker det är lika roligt så jag kan knipa åt mig ett MVG i det här värdelösa ämnet.

Och Olabandola, hur rimmar eldh med täljd?

Kanske man ska köpa en macka.

Jag hejjar på OP för jag hatar handels ettorna.
Och jag hoppas att INGEN kommer gå på
bowlan på lördag så att en viss person får
vara där själv. Inte du Abbe.

HP ÅT SKOGEN!
/elin (och fanny gör high-five med mig nu, jäääävlar vad bra vi är)

whats new

man kan söka jobb ute på stora torget idag tydligen

olabandola stog och väntade på 811:an igår 15.30 i uppsala

tina har fixat sin ukulele och kan nu börja sin storslagna karriär

fanny ritar fler och fler elefanter för varje dag

sofie hoppade slutprovet i matte b. hur ska nu detta gå?

hård&hårig har klantigt nog avslöjat sog och det visade sig vara david gustavsson. överasking?

handels 1:orna och Op 1:orna på bruksgymnasiet kommer inte alla överens

elin har lämnat haket och åkt till östhammar

tina sitter som vanligt kvar i skolan och väntar på bussen när alla andra har åkt hem eftersom att vi slutade 12.

biblotikarin har problem med att hitta information till ivriga sp3:or

mattelars är på kurs

det är alldeles för mycket personal i kiosken på bruks som gör att vi får betala omänskligt höga priser och det är en revolution på ingång

sara persson saknar geografitommy

natta weit påminner henne om att han har barn i 5års åldern

i korridoren skriker två halvskabbiga killar FUCK YOU till varandra

johan har varit ovanligt glad och trevlig på senaste tiden. (om man bortser från utbrottet på matten)

sid försöker få upp sin kondition och ska därför inte äta godis. good luck syster! (nöjd fanny?)

ny vänskap har bundits inom klassen sp07. trevligt tycker jag

för att avsluta med lite respekt lägger vi till att nu är det bara 5 veckor kvar tills vi åker till spanien, och hör och häpna fyller jag år!



Ingen sommar utan ragge

Fanny, när du väl skriver ett inlägg så behöver du väll inte skriva ett som avslöjar det jag tänkte skriva i mitt, nämligen att ni var i uppsala.
Fanny, Elin och Tina åkte alltså till uppsala idag i hopp om att få fira sitt slutprov i matte b, en kurs dom haft med lars.
Dom tog 14:40 bussen från gimo och anlände till staden ca 15:30.
Likt en grupp vilsna hönor, bortkommna från all den verklighet dom upplevt i hönsgården spatserade dom ut från grindarna, från det trygga. Nej ska inte likna denna spatsering längs uppsalas gator med en grupp hönor, men damerna fick folk att vända sig om när dom gick på rad, likt en första klass spatserade dom fram, precis som ett modell tåg, med tina i täten, elin tätt intill, och fanny sist(OVANLIGT). I ett led, med en ledare i täten besegrade dom först svava för att sedan ta sig vidare in mot stadens mer centralare delar.


Jag vill varna läsare samt bloggens etiska råd.



Alla barnen täljde dockor på träslöjden utom elin-eldh - hon vart täljd.
Alla barnen var människor, utom sofie, hon var ett bi.
Alla barnen accepterade sin läggning utom fanny, hon ville vara tranny(se.google)
Alla barnen tyckte dom här skämten var kul, utom Tina, hon började grina.


ursäkta min usla humor.

Olabandola - Eran guru

elin "shanhaaar" eldh rinaldo

jag, tina och elin for till uppsala för att fira att matte b härmed är avslutat. när vi så är inne på en affär ropar en turk i närheten på sin kamrat "shanhaaaar" och elin vänder sig om säger "ja?" hahaha, va fan är likheten i "shanhaaaar" och "elin" liksom, schön./ f to the est

Läs detta elin hahaha

Tina säger (18:47):

elin är inge rolig lägre, hon kan hoppa upp och sätta sig på en jävla flodhäst och lämna kommunen tycker jag

Soffan


kniven i ryggen ba

va vad i helvete säger du kjoltyg! har elin bestämt sig för peace and love? vilket litet jävla as. varför har hon itne sagt nått? nej det här tolereras inte. jag vill aldrig mer se er svikare, och jag kommer aldrig kunna komma över att ni lämnar mig för adam röd och zanke. ALDRIG! hemska människor. ALDRIG!

hoppas ni får ig på provet imorgon

t


Värre än massakern på den trettonde fredagen

Att du testade om man verkligen kunde hitta Fanny på eniro.se visar att du har alldeles för lite att göra kära tina (som att din karriär som ukelele-stjärna inte redan visade det) och speciellt idag när du borde plugga till matte-b-slut-provet imorgon! Ta dig samman kvinna.

Btw så har elin bestämt sig ganska säkert för peace and love nu! Fast vi lämnar inte dig ensam i sommar för det axelsson

Sofie


okej sofie stupidass!

1. fanny står inte med på eniro.
2. jag lär mig inte spela ukelele för att du skulle få känna någon slags frälsning eller vad det nu är du påstår.
3. ukelele är kanske ett av dom grymmaste instrumenten efter gitarr och möjligtvis munspel..

ypunto


HULTSFRED AVANCERAR MED BÅDE THE SOUNDS, FRANZ FERDINAN och massa mer bra, men dom känner nog inte fes(förutom möjligtvis elin, men hon har ju gått över till hip/hop så jag tvivlar starkt) någon kärlek för.
så hur blir det festare? inte kan ni väl spendera sommaren utan mig iår

 signerat: tina


Why god why

Funderar på att byta lösenord på bloggen efter den här pinsamma dagen på areyoureadyroy.blogg.se. 

Fanny, har någonsin internetsidan Eniro.se slagit dig, fuckhead? Där har du stavning och hela kittet, tillochmed en apa skulle klara av det.

Tina, ukelele har aldrig varit modernt, det är inte modernt och det kommer aldrig bli modernt och du kommer aldrig lära dig spela det. (och ja, en apa skulle klara av det också)

Sofie

hård och hårig / david / whoever

Postat av: fancy

buffy är way out of your league

2009-02-15 @ 16:47:04
URL: http://areyoureadyroy.blogg.se/
Postat av: Hård & Hårig

I lol'd! Och vad vet du om det Fanny Marlene Eriksson?

om så hård och hårig är david eller inte, så är det fan jävligt spårat att inte bara veta vad jag heter i mellannamn utan också stava det rätt / f to the est


edgar allan poe my ass

yo yo yo yo

idag skippade jag skolan främst för att jag skulle plugga. Har jag pluggat något idag? Nej, nada, zero, i n g e n t i n g.
Jag fårstår inte själv hur jag planerar eftersom att imorgon ska långläxa in, ska redovisa engelska arbeta, sen onsdag är det slutprov i Matte B, redovisning på spanska och instuderingsfrågor som ska in. Jag har inte gjort ett dugg.

Det har liksom blivit för mycket att jag skiter i att göra något. Istället har jag gymmat i typ 15 minuter, bastat och tagit en långpromenad med den spottande lösvaginan, HE HE.

Snart ska jag käka tacos och sen kommer Abbe den lilla soffpotatisen hem och han kommer göra så att jag kommer hamna framför teven och där rök mina chanser att plugga.

å! jag har sjukare ångest nu än när jag drömde att jag nöp joel så han börja grina... ajajaj
/ELIN

super-mega-duper-jävla-as-kortaste-turnén-någonsin

sköt mig själv i handleden nyss genom att ha av en sträng på min nya fina super ukelele. för ja, ni som inte vet det, ukelele är mitt nya kall här i livet. jag satte mig ner och skulle stämma den så att jag äntligen kunde börja läre mig spela, och vad är inte det första jag gör om inte att ha sönder den. bra jobbat noob liksom!
fan också..


räddar misslyckandet och förnedringen med en grym låt



tina

nej ola

"Vad sägs om trafikskatt? Ju mer du utnyttjar din bandbredd ju mer får du pynta. "
say what? det är ju hela grejen med bredband, obegränsat utnyttjande. .. 80-talet ringde och ville ha sina tankebanor tillbaka.


tina

you know I'm a little lost

Jag ville egentligen jättejätte gärna gå i skolan idag.

men gymma ska jag, ingen hosta kan stoppa mig (hurcoolsomhelst)
/elin

Tina

Debatten växer sig het, det jag skrev har jag självklart hämtat från någonstans och googla
"Lag(1960:729) Om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk".

Från huvudregeln om upphovsmannens ensamrätt finns undantag. Det mest relevanta i detta sammanhang är den om kopiering för privat bruk. Undantaget gäller bara om:
- du kopierar från är en lovlig förlaga (original)
- du inte kringgår ett kopieringsskydd och
- du bara kopierar ett eller några få exemplar

Så hur ska någon kunna veta ifall ditt exemplar på datorn är ett orginal exemplar från en skiva du kanske haft eller liknande,
du kan rippa ner dvd-filmer till dvd-rippar osv.
Konstaterat: Det är lagligt att ha en nedladdad fil på datorn, eller inte direkt lagligt men det går ju inte att bevisa att den har laddats ned.

"Upphovsmän är emot fri digital distribution av deras material"

"En myt som enstaka lobbyister kämpat hårt för att du ska tro på. Sanningen är att de flesta upphovsmän anstränger sig för att deras material fritt ska spridas digitalt. En upphovsman är en person som skapat ett verk. Ett verk kan vara en text, en musiksnutt, en faktasamling, en film eller något annat som är tillräckligt unikt. En bloggare är upphovsman till sin blogg. En bloggare har inget emot att folk läser deras blogg, det finns över 100 000 bloggar i Sverige idag. Förutom bloggar finns det miljontals svenska hemsidor vars ägare ständigt tävlar om att folk ska ladda hem just deras skapade verk (dvs hemsidan och dess innehåll). Varenda dagstidning (vars anställda är upphovsmän) anstränger sig varje dag för att folk ska fritt digital ladda hem just deras skapade material. Tyvärr finns det vissa enstaka organisationer som själva utropat sig till representerar för "en bransch" som är emot just detta. Sanningen är att dom bara representerar ett fåtal företag som ännu inte lärt sig hur man utnyttjar ny teknik till att tjäna pengar (något som andra inte haft problem att komma på).  Tyvärr har de självutnämnda "branschrepresentanterna" varit väldigt duktiga på politisk lobbying vilket lett till att folkvalda politiker lurats att fatta felaktiga beslut som helt saknar förankring hos det svenska folket."

Det behövs alltså alternativ för att folk ska sluta fildela, upphovsrättslagen måste moderniseras, kolla bara vilket år den är skriven, den är nästan äldre än internet.
Vem vill ha en skiva? Så fort jag köpt en skiva har jag direkt rippat ner den till datorn och lagt in den på ipoden.
Finns ingen anledning att bära runt på 14 cd skivor när dom ryms i en liten mp3 mindre än en tändsticksask.

"Vi måste acceptera att verkligheten ser ut som den gör, och sluta försöka bekämpa nedladdningskulturen. För den är redan ett faktum. Musikbranschen skjuter sig själv i foten när man lägger ner en massa energi på att jaga privata fildelare.
Jason Dakité - Timbuktu"


Han har så rätt, ingen vinner på denna jakt i längden. Istället kan skivbolag ställa sig frågan
Hur ska dom få folk att vilja betala för musik eller film på nätet?
När fildelningen drog igång i början på 2000-talet så höjde skivbolagen sina priser på skivor istället för att sänka dom,
detta visade sig vara fel sätt, eftersom fler då tog lagen i egna händer och laddade hem musiken.
Det handlar om att hitta nya lösningar som fungerar i den tid vi nu lever i, åren går och alternativ behövs.


Ola(gliga)bandola's ställningstagande:
Jag är emot IPRED så länge det inte finns alternativ.
Vad sägs om trafikskatt? Ju mer du utnyttjar din bandbredd ju mer får du pynta.
Ioförsig är detta lite 90-tal och kan liknas vid ett 28 k modem då man betalar ju mer man laddar hem.


Nu har jag bara en schön sak att säga om IPRED, texten kommer från antipiratbyråns hemsida medans den var hackad av auh.

"Vilka tafatta försök ni än gör - allt från korrupta CD-skivor till Palladium - så kommer det knäckas. Sålänge man kan höra musiken, se filmen, osv, kan man även kopiera den. Ni kan lita på att vi och många andra kommer ge oss på detta. Inte för att vi gillar eran färdigtuggade 'underhållning'. Utan för att vi KAN."


Eran
Ola(gliga)bandola - Eran pirat i warezhavet

Update

Har precis blivit upptaderad om lite fler händelser från hargshamn, och enligt fanny så hatar alla från island mig nu haha! Dom kan fet glömma min röst i eurovision song contest iallafall. Tror dock inte fröken eldhorado blev så populär heller med tanke på att hon kallade en av de isländska tjejerna för "mellan" , som tydligen betydde hora på isländska.


Men det är som man brukar säga: "What happens in hargshamn, stays in hargshamn"
Sofie

Some good shit

Snart är det 17 juli, och vi alla vet vad som händer då. Men om det nu är någon galning(!) som missat det, check this out:



(Och avslöjandet av "hård och hårig" var en skam för hela gimos b-lag. När man trodde att de nått botten, så hade de visst en liten bit kvar ändå..)

Soffan

coolish niggah what?



är det nån mer än jag som är besviken och hade något högre tankar om pojkens humor?
(dock inte efter den här bilden kanske, som inte direkt är årets mest respektingivande)
står förövrigt fast vid mitt anklagande av fittluder tror jag..
anyway, keep it up gimo, ni vet att jag hatar er

tina

edit

nu är du väl ändå ute och cyklar ute i alperna lilleman. är du 100% säker på att det är lagligt att ha en nerladdad fil på datorn? det verkar ju isf som dubbelmoralens dubbelmoral! jag menar, jag får ju inte ens låna en skiva av elin och rippa in den på min dator enligt lagen.. nej, det är nått som inte stämmer här känner jag. klart det är olagligt att ha cpoyright filer liggandes på datorn, om man inte själv äger orginalet av något slag vill säga.

jag är ingen expert på det här som ni kanske märker, men det verkar ju totalidiotiskt om det nu är såhär det ligger till. vad jag vet så är det lagligt att ha så många kopior man vill till eget bruk så länge man betalat för orginalet. ger man i sin tur bort en skiva man bränt är det istället olagligt.

lagarna behöver mer mening och klarhet om dom nu ska envisas med att införa dom. det är väl knappast nån som egentligen bryr sig om själva lagarna i sig, mer att det finns människor som försöker gå emot den naturliga utveckligen. och att skivbolagen typ tagit makten av politikerna.. skulle detta emot alla odds gå igenom på ett funktionellt sätt och folk slutar fildela så är det ju bredbandsbolagen som råkar illa ut. vad ska man liksom med ett snabbt bredband på 10-100mbit/s till om man bara ska sitta och roa sig med att blogga. stackrarna skulle ju gå i konkurs och likaså musikerna som egentligen bara tjänar pengar på livespelningar nu. hälften av publiken till konserterna har ju från början utan tvekan hört musiken på olagligt håll. det går knappast att förneka att dom flesta artister idag inte skulle varit hälften så stora utan den "olagliga" fildelningen. capish!

signerat: tina


Get sick soon

Notice: Roligt att olabandola och ms axelsson har hittat ett gemensamt intresse. Och lyckad bild du hittade på oss fyra tina! Men lite tråkigt att fanny tar upp all plats på bilden.

Softie

Copy me happy

Bra skrivet tina, dock så stämmer det inte till 100% och även inte det aftonbladet skriver heller.
Det är fortfarande inte olagligt att ha en nedladdad fil på sin mp3, inte en film heller.
Sjävla brottet begås då du laddar ner filen, och självklart går detta inte att spåra igenom en mp3 spelare.
Det är inte olagligt att spela en bränd cd-skiva i bilen.
Man får ha "OLAGLIGA" musikfiler på sin dator, man får ha "OLAGLIGA" filmer på sin dator.
Så länge det inte går att bevisa att du har laddat hemm någonting så är det lungt.

"Nytt hemligt avtal ökar jakten på fildelare"

Fyfan jag ryser bara av att höra rubriken,
aftonbladet avslöjar alltså ett HEMLIGT dokument, det är alltså hemligt
"– Ingen får veta hur det blir förrän avtalet är spikat. Ändå kan det tvinga oss att ändra vår lagstiftning, säger Karl Sigfrid."
Överskattat skitsnack, sveriges medier är patetiska och slutar aldrig förvåna mig.


Olabandola's snabba:
Bert Karlsson är dum i huvudet, efter jag lyssnat på 5 minuter av debatt när han är med så har han tappat mitt förtroende,
han jämför nedladdning med att gå in på bolaget och sno en kvarting sprit. Han är allt som en debatt inte ska innehålla.

Enkel förklaring för bert
Stöld = A går till B och tar hans X
Piratkopiering = A går till B och klonar hans X, vi har alltså två X.


 Ett intressat inlägg om detta finns för den intresserade på:
http://blog.brokep.com/2008/09/12/sverige-vax-upp/
Otroligt läsvärd text som visar en rättvis bild om hur media sverige funkar.

Säger som ragz, vem fan ska betala Danne o Viccans bröllop?
Jag tänker inte snaska upp pengar för ett bröllop jag inte ens tänker gå på.


Ryktas om en vild fest i hargshamn, en trio av skribenter från bloggen sågs på f.e.s.(t)en.


Klockan är 03:01 och jag gick upp för  5 minuter sen för att vänta in morgontidningen.
Sedan väntar en skål med gröt och ett parti oskalade morötter.

Ett mer omfattande inlägg kan komma in under morgondagen.


Sluta jaga fladdermöss..


Eran
Ola(gliga)bandola











RSS 2.0