Jag är vän med er, jag är inte ovän, jag är inte klasskamrat, jag är inte syskon, jag är inte en människa sist men inte minst ... jag är olabandola.

Och visste ni. Man kan inte blockera Olabandola från bloggen.

HAN ÄR ODÖDLIG.
Elin

Kommentarer
Postat av: olabandola

Inte bara odödlig, jag är vidskeplig och skeptisk till eran utredning gällande vem jag egentligen är. jag säger så här, jag kan alfabetet, jag kan räkna tills jag inte orkar mer, och jag gillar potatis i taco bröd(inte gluten fria). Nu kan ni utesluta ca 1/600 del av jordens befolkning.



On topic vill jag bara säga, sluta försöka leka ironiska till allt detta jag ställt till med, nu är det 2-3 inlägg på rad som har innehållt ordet "olabandola" snart kommer JAG/VI vidta drastiska åtgärder.



Jag vill inte förstöra eran affärsidé med allt bloggande, isåfall vore ju alla era inlägg i onödan. Jag vill kritisera(kritik är bra). Går ni inte sam? Ni stavar som en fordonsklasserna när dom precis gjort klart svenska B, bedrövligt. B B B BEDRÖVLIGT! Jag hoppas ni tar åt er av kritiken. Den är bra för your healt care. Eftersom jag inte får gästblogga blir det långa kommentarer(nej jag är inte david som vill gästblogga) så kommer jag att fortsätta kommentera, eftersom mina kommentarer innehåller mer text än vad ni skriver VAR på en dag på denna underbara blogg. Jag vill ge ett länktips till alla er läsare och SKRIVARE, det finns två saker i livet ni inte än har upptäckt, det första är Svenska Ordboken. Det andra är www.mozilla.org, det är en



"Mozilla är en modern webbläsare och e-postklient byggd med öppen källkod. Det finns dessutom en enkel wysiwyg-editor för att redigera webbsidor, samt en automatisk rättstavare.



Om ni andvänder denna webbläsare kommmer ni alltså slippa stava fel, för eran och och läsarnas trevnad.



And all you readers of this FAMOUS blogg from other countries then sweden, please let me know if you want this comments in english in the future.

2009-01-29 @ 20:20:30
Postat av: english please

i would like to read this in english!

2009-01-30 @ 16:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0